Sema94 Marvegas1 evet ya ikilemde bırakmasalar şuan hala inanamıyorum yine değişirse diyorum ayrıntılıyı beklicem artık 😂
Sema94 Biresinti rüyalarımda bile kız bebek görüyordum dün gece de gördüm tersi cıktı 🥰 ilk evladım saglıkla gelsin yeter hepimizin bebişleri için hayırlısı olsun🤲🤲🤲
Sema94 Gamzeakd işte bizde şaşırdık yani ikili de bakan perinatolog ta yaşı var uzman 2 defa net kız diyince pembeleri aldık şimdi degişitircem mavilencez😂😂
Biresinti Sema94 benim de ilk gebeligim esim kiz istiyordu bende erkek his ediyorum ruyamda da erkek ti bakalim doktor gormedim ama tahmini %70 kız dedi bakalım 🧚♀️💐
Alwayshope Sema94 anaa benim doktorum da perinatolog ve bana da 11.-13. Haftalarda erkek dedi belki benimki de değişir ben perinatologlara çok güveniyordum 😂😂
Sema94 Alwayshope valla bizde ikili de perinatolog bakınca uzman baktı sonuçta kesindir herhalde dedik ama. Demekki degişebiliyormuş😂
4cocuklu Bana basda 13 hafdada kiza benziyo dediler ikili testte kesin kiz dediler sonrakinkontroldede hem devlet hem ozel kiz dedi Ayritikiya girdim kesin kiz dediler ayrintilidan sonraki kontrolde erkek dediler suna erkek diyolar 24 hafdalik olduk😀
Sema94 4cocuklu bize çıkıntı var demiş eşim söyledi ben o arada şoktaydım tam anlayamadım herhalde değişmez artık çıkıntısı varmış resmen yani😂😂😂🤲🤲
Sema94 Biresinti aslında bizim ilk çocuğumuz çok şükür rabbim aratmadı ilk denememizde oldu çocuğumuz ama etrafta eşimin tarafında benim tarafım da okadar çok erkek bebiş var ki kız olcak dediklerinde sevindik hatta biz lojmanda kalıyoruz burda bile hep erkek bebişler çocuklar var ama sağlıkla olsun yeterki ilk evladımız çünkü🤲🤲🤲🤲🤲
Biresinti Sema94 aynenn ama ben tedavi gorerek hamile kaldim baya ilac kullandim 😓 ama rabbim nasip etti
Savciergoc Benim de 12. Hafta da net değil ama erkek gibi dedi 16. Hafta da kesin kız dedi ben gene almadım bişey ayrıntılıyı bekledim orda da kesin kız denince yaptım alışverişimi 27 olduk şuan dün doktora bi sorayım dedim oda kız dedi 😌
Sema94 Savciergoc bizimde kesin artık sanırım 17 den sonra değişmez diyorlar bide çıkıntısı varmış doktor öyle demiş eşim duymuş ben anlamadım şoktayken hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler yeterki 🤲🤲🤲
Tugceonur Sema94 bana 20 haftaya kadar erkek dediler 20 haftada detaylı ultrasonda doktor net koz dedi şimdi 31 haftalık hala kız 💜