Minnakkannesi Mammyy ilk bebeğimde 9 kilo aldım Doğumdan çıktıktan iki gün sonra 14 kilom gitti son aylar bir şey yiyemedim ben vermişim ama bebek almıştı . Şimdi de 20 haftalığız 2 kilo aldım hedefin bunu da 9 la tamamlamak inşallah 🙏🏻
Jdiebsh Mammyy 23. Haftadan sonra almaya başladım şuan 39+6 yız yarın sezeryana alınıcam 8 kılo aldım şimdiye kadar
sevdeduruu Kızıma hamileyken 17 kilo aldım doğumdan sonraki gün 10 kilo gitti. Bu bebeğimde 4.aydayım 12 kilo verdim bulantı ve kusmalardan hala da alamıyorum🤦🏻♀️
Elif3534 Mammyy Mammyy 10 haftalığım 1 kilo aldım ama erken almaya başladım sanırım 😒 biraz vermek istiyorum 😂
Elif3534 Mammyy hiç bulantım olmadı canım belki çoookkk az ama etkilemedi. Doktorum da ödemdir o diyor. Malum göğüsler şişiyor bel kalınlaşıyor. Şükür ama 🙏🏻😊
Cerla Kubra-kurt-aksoy verdiğinin üstünemi aldın yoksa verdiğinle beraberimi. Bende 59la hamile kalmıştım ilk 3 ay 56ya düştüm şimdi 61e doğru gidiyorum.
Kubra-kurt-aksoy Cerla ilk hamile kaldığımın üzerine 6 kilo aldım.☺️ 60 kilo ile hamile kaldım.56 kiloya düştüm. Şimdi de 66 kiloyum.
Cerla Kubra-kurt-aksoy kan olsun can olsun bebişe bol bol vitamin olsun inşallah. Bende 24 haftamdayım şimdilik kontrollü gitmeye çalışıyorum ama midem çok kötü bu ara felaket ekşime acı su beni Mahvetti pek kusmam yok ama iştahım da arttı gibi 😃😃