Zeze03 nsyldz seninle aynı haftamiz canım 😁 benim bulantı bi ağrı olamamıştı hiç bu hafta birazcık bugün kramp giriyor karnıma bulantı falan ara ara yaşadım bende ama öyle aşırı denecek kadar değil
Zeze03 nsyldz seninle aynı haftamiz canım 😁 benim bulantı bi ağrı olamamıştı hiç bu hafta birazcık bugün kramp giriyor karnıma bulantı falan ara ara yaşadım bende ama öyle aşırı denecek kadar değil
nsyldz Zeze03 benimde oyle bulantim olmadi rahat gecirdim en baslari simdi aksamlari bulaniyo yemekten sonra 😃
Kurtum Zeze03 benimde son ay oldu canım. Üçüncü ay bitti. Bakalım gerçekten geçecek mi? İnşAllah çabuk geçer çünkü resmen aç dolaşıyorum gün bitsin diye bekliyorum resmen 😔😔
Kurtum omursuu işte bunu ortalık yere yazman sıkıntı benimde ilk iki ay olmadı ben de öyle diyodum ama nazar olabilir canım benim kümseye çaktırma çok şükür de geç 😁😁sonra ben gibi yanarsın şimdi kusmaktan hiç bişey yiyemiyorum desem yalan olmaz. Yeni yeni peynir ekmek tek yiyebiliyorum iki gündür onun haricinde açım 😢
Kurtum Kevser112 ay ne güzel ben de kız istiyorum inşAllah 😍 ne zaman öğrendin ilk canım ben de 12+1 im. Belli olmuş mudur?
Kevser112 Kurtum ben 11+5 iken 13. Haftamda ve 14. Haftamda kız dediler 🤗 bir daha 17. Haftamda gideceğim bakalım ne diyecekler 🤗
Kurtum nsyldz baş ağrını takip et açken olur. Baş ağrısının yüzde doksan sebebi açlıktan dolayı. Aç durmamaya çalış hele ki kusmuyorsan ki çok şükür kusmuyorum demişsin. Çok iyi. İki saatte bi bişeyler yolla mideye ceviz badem leblebi. Meyve falan. Ben yediğim herşeyi istisnasız çıkardığım için aç dolaşıyordum ve şu başım var ya resmen çatlıyodu ya hüngür hüngür ağlıyodum daha düne kadar. Şimdi biraz peynir ekmek yiyebiliyorum. Çok şükür. Sabah ufak bi ekmek arası akşam ufak bi ekmek arası arada yiyebildiğim belli bi kaç meyve o kadar. Ama buna bile çok şükür. Hiç bişey durmuyordu midemde. Bide diyosun ya yiyince bulanıyo diye hemen uzan. Mümkünse karnına da bi yastık al o zaman yatışırsın kusmazsın inşAllah Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak kolay değil 🤲🏻☺
DamlaKaracaKaraku İyi geceler kızlar belimin sol tarafı aşırı ağrıyor gerçi belimde değil kuyruk sokumu tarafı diyeyim eğilirken,koltuktan kalkarken vs aşırı bir agrım var ilk haftalardan beri 😔Normal midir sizce
DilekVolkan DamlaKaracaKaraku merabalar 12+5 günlüğüm aynı ağrılar bende de oluyo 3, 4 haftadan sonra belimin sol tarafı kalca kemiği orası cokk kötü agırıyo yatakta sağa sola donerken kalkarken düz yatarken cokk fena agırıyo 😥😥
Duygumm333 Merhaba bende bugun tam 12 haftaligim kayseriden yaziyorum 🙂 sadece 1 hafta bulantim oldu şukur bi daha olmadi aşiri kokular haric.kusma hic olmadi rahatim şükür 🙂 20 haziran doğum diyor dr. bakalim sağlıkla ins hepimizin... benimde bel ağrım fazla 🙁
Zeze03 Duygumm333 ama ilk üç ayın son döneminde ağrı olması normalmiş gerilmeler sıklaşıyormuş ondandır 🤗
Minigim 11 haftalık benim bebiş bulantım geçti artık olmuyor ama iştahsızlık var Bol bol meyve yiyorum içim yanıyor genelde Sürekli canım greyfurt portakal çekiyor bir de peynir 🙂) hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah
Zeze03 Minigim ya benm Çan’ımda sürekli portakal peynir mandalina cekiyordu cinsiyet öğrendin mi doktor erkek olabilir dedi bana 😁
Bhr34 13 haftalıgım bu hafta baya zor geçti.mide bulantısı baş agrısı bel agrısı çarpıntı nefes darlıgı ne ararsanız var 😔 Allah yardımcımız olsun gözüm korkmaya başladı
Zeze03 Bhr34 pardon 13 haftalık oldum demişsiniz ağrılar yeni başladıysa baş ağrısı falan ilk 3 ayın son döneminde normalmiş bol su tüketin diyorlar gerilmeler olduğu için bel agrısı çok oluyormuş