cgla29ony Elifberk 31+5 bel ağrısı arada kasık ağrısı birde üstüne kaşıntı vücutta çıkan kırmızı lekeler ayy bir an once Martin 15i gelsin Allah’ın izni ile çok istiyorum 🤲
Bdp Elifberk 33+2 ama 31. Haftada bir kalça ve bacak ağrısı başladı 33. Haftaya kafar herşey daha da arttı sanki kaburga ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması 🤦🏼♀️
ysfali06 Elifberk bizde yarın tam 31 oluyoruz. İki gündür Vajinaya batmalar oluyor iki güne kadar çok iyiydim hamile olduğumu yeni anladım desek yeridir 😅 bakalım bundan snrası nasıl geçecek
Alperefet Elifberk bende bel ve sırt ağrısı yok çok şükür sadece kasıklarımda saplanma şeklinde ağrı oluyor yürüdüğüm zamanlarda, bir de karnım çok sertleşiyor🥺 , çatlaklarım da arttı malesef🥺
BsraC cgla29ony bende 31+3m canım mart 15 doğum mu senin mart sonuna denk gelmior mu 🙈☺️ Sana gün verdiler mi
Elifberk ysfali06 Bende aynı şekilde çok şükür yeni başladı halsizlik yorgunluk bel ve sırt ağrılarım artıyor
Mavi-elif 31+3 ten selamlar herşey güzel gidiyor sadece arada karnım çok sertleşiyor bebeğim dönmüş oyüzden göğsümün altından tekmeler ve ayak direnmesi hissediyorum😃