Yonca0218 Morperi çok araştırdım Demir hayat iki can sigortası ile liv Türkan hanıma başlayacağım 7400 ama birazı size geri dönüyor 5800 e geliyor ve sigorta kapsamına bakınca bir sürü riske karsı garantiye alıyorsunuz doğum sonrası cocuk yoğun bakımında örneğin sınırsız süre ücretsiz kalıyor SSK anlaşmalı tüm özel hastanelerde vs . Bir sürü içeriği var.
Yesimykc Ebruliates bende beştepedeki yerden randevu aldim muayne icin balgatdaki yerlerinden haberim yoktu. Memnunmusunuz peki
Ebruliates Yesimykc yani çok sakin Beştepe biraz kalabalık pandemi den dolayı gayet iyi özel yazıhane gib ikili test ultrason için Beştepe ye gitmiştim çok kalabalık tı
Durdane_acar Selinaymurat amin hep birlikte inşaallah 🤲 valla son günleri olduğu için rahat değilim ağırlaştığım için bacaklarım sırtım çok ağrıyor hele bide 1 haftadır adet sancısı gibi ağrılarım oluyor zorluyor bide korkum var ilk doğumum olacak 😒 senin canım kaç haftalık
Selinaymurat Durdane_acar Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim son zamanlar da bende öyle olurum galiba bende şimdi 30 haftalık oldum ama erken doğum riskim var ondan dolayı tam da belli değil zaman
BusraDursun 34+4 deyiz. En baştan beri Liv’e gidiyorum. Başak Güler hoca ile başlamıştım şimdi Bora Coşkun’a devam ediyoruz.
umran_burak Esrayaban34 Ali Turhan Çağlara gidiyorum.. Çok da güzel ilgileniyorlar gerçekten çok memnunum ben hastaneden ve doktorlarından hiç sıkıntım olmadı.. 😊
Tkara spaceship tamamlayıcı benim sigortam da ama 3 bin civarını karşılıyor diye biliyorum da doktor bulmak zor biraz da yenidoğanı iyi olan bi hastane
zeyneparica Tkara Ömer Lütfi Tapısız’a gidiyorum henüz bilgi almadım, bankacıyım; banka sandığı sebebiyle farklı olacaktır ücret yine de haftaya randevum var bilgi alırım ☺️
Tkara Bayındıra gittim memnun kalmadım cukurambar koru İpek hanımdan da memnun kalmadım , ilk doğumumu Sincan koru da yapmıştım Hüseyin beyden çok çok memnundum ama suan bana mesafesi çok uzak ve 15. Haftam bi doktor bulamadım 🙈
Selinaymurat Tkara yaa zamanla bulursunuz inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
zeyneparica Tkara Bende Acıbadem Rana Karayalçın ile başladım sürece inanılmaz donuk bir hekim sıfır ilgi alaka bilgilendirme; Ömer hocayı şiddetle tavsiye ederim kamudan gelme bi hekim tecrübeli, sevecen ve ilgili.
Sevdalianne Selinaymurat tesekkur edeeim sizde saglikla kucağıniza alin Insallah ikiz olduklari icin perinatoloji uzmani olmasini istedim doktorumun yani ikiz gebelikler basli basina riskli gebelik olarak degerlendiriliyor
Selinaymurat Sevdalianne anladım doğrudur ama güzel apayrı bir duygudur Allah yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah
Busra0710 lmerveeeel bende 19 oldum bugün ve bende cebeci tıpa gidiyorum, ne güzel tesadüfler aynıyız
Mutlumklnc Himom benim özel sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama bu hafta öğreneceğim yazarım sizdemi güvene gidiyorsunuz
Sevdalianne Selinaymurat amin cok saolun cumlemize kolayliklar versin. Tup bebekle hamile kaldim 3 sene uğraştıktan sonra cok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkese nasip etsin cok guzel bi duygu bazen hâlâ inanamiyorum