Dmllll Nisnisa sadece doğum için 4100 dendi paket için 7200 TL fiyat verdiler sınırsız muayene Ayrıntılı usgde dahil muayene ücreti 180 TL.. ben Zeynep hocanın normal doğuma olan yaklaşımından tercih ettim ama hastanede yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması ve orayı daha önce tecrübe ettiğim için gidiyorum
annepamuk Dmllll ben paket almadım ortadoğudan. Zaten çoğu testlerimi yaptırmıştım sadece ayrıntılı kalmıştı onun için d2 gideceğim yer belliydi . Muayene ücreti verip gidiyorum
Tulis_bebisi Dmllll bende Zeynep hocanin takipli hastasıyım doğum paketi alcaksaniz birçok kamu kuruluşuyla anlaşması var %5 indirim yapilio biraz daha hesaplı oluyor almadıysanız bilginiz olsun 😊 kaç haftaliksiniz ? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙋
pirpirpir Mutlumklnc fiyat net bi şekilde vermediler daha kesin değil gibi konuştular 27. hafta daha erken diye belki
Mutlumklnc pirpirpir erken bile olsa bence fiyat vermeleri gerekiyor sonuçta yapılacak işlem belli ya normal ya sezeryan yada epidural bakalım ben cumartesi 34 oluyorum konuşacağım ne kadarmış
Mutlumklnc pirpirpir @Himom bugün görüştüm ben güvenle fiyatlandırma için 11.900 dediler bu 2020 fiyatı bide fiyat güncellenmesi yapabilirlermiş bilgi vereyim dedim
Selinaymurat gullcannn inşallah gönlünüze göre nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Sherife_0660 Hacettepeye gidiyorum bi kerede şehir hastanesine gittim haftaya tekrar şehir hastanesine Git cem çok yakınım da 19+3 olduk bizde çok sukur🙏🙏
Ebruliates Nurcihn muayene den memnunum ama doğum daha olmadı bakalım bende merak ediyorum doğum yapan varsa nasıldı koronada
Selinaymurat Esrayaban34 ben zübeyde de şimdi riskli gebelik 2 ye gidiyorum yok söylemedi ben özele gidip öğrenmiştim
Ozsa Esrayaban34 ikiz bnmki söylemedi daha doğrusu göstermediler 😅 Dr: Ali Turhan caglar çok memnunum
spaceship Liv Hospital, Buğra hocaya gidiyorum 😊 kendisine 32. haftada gitmeye başladım, öncesinde aynı hastanede başka bir doktora gidiyordum (maalesef). İkinci kez anne olacak olursam, Buğra hocam nerde olsa arar bulur ona giderim yine…
Selinaymurat anneebrulice Allah yardımcınız olsun ne güzel sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
spaceship Tkara Buğra Hoca’nın muayene ücreti 460 lira. Doğum fiyatını hiç bilmiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortam var her şeyi karşılıyor neredeyse. Detaylı ultrason ve epidüral hariç…
Tkara spaceship tamamlayıcı benim sigortam da ama 3 bin civarını karşılıyor diye biliyorum da doktor bulmak zor biraz da yenidoğanı iyi olan bi hastane
Buse_00 annepamuk memnunmusunuz bir turlu sevmiyorum orayı…. bugun sordum muayne ücreti de cok uygun değilmiş ben baya iyi bi doktora gidiyorum muayenesine 350 tl aylik arada cok yok ben daha uygun sanıyordum ortadoguyu
annepamuk Buse_00 ortadoğuda 180 tl muayene sadece doçent dr 235 tl sanırım .O da yeni yıl da böyle oldu . 2 kez gittim ilkinde çok memnun kaldım ama 2. De 3 dk sürmedi muayene çocuğun ölçümlerini yaptı söyledi bu kadar hiç çocuğu göstermedi bize. Bu ay ordan farklı bi doktora gideceğim