Deniz773 Temmuz anneleri nasıl gidiyor , alışverişlere başladınız mı bi de bu dönemde çamaşırlarınızda ne kullanıyorsunuz , deterjanlar mı yoksa granül sabunlar falan mı
Tugba__- Deniz773 şubat indirimini bekliyorum ebebek insaAlalh başlıycam ufak ufak yavaş yavaş almak daha mantıklı geliyor bana 😊 siz başladınız mı kaç haftaliksiniz
Happy58 Deniz773 bende başlamadım daha bu ay yavaş yavaş alıcam onun haricinde hediye çok geliyor bakalım Temmuz’a kadar hazır oluruz inşallah 🙏🏻😊
Sedarknn Kıyafet çok başlamadım ama küvet takımı şampuan anne bebek çantası felan yavaş yavş aldım hepsi aynı zamanda zor olur die düşündüm 😊
daimagulumse- Sedarknn ben de henüz başlamadım 15 haftalığız. Bu yazılanlar fikir oldu, teşekkürler 🙂
Yalnizanne97 Bende şuan hastanedeyim doktorumun sezeryandan çıkmasını bekliyorum inşallah bugğn cinsiyetmiz netleşecek netleşsin bende hemen e bebek şubat indirimlerinden yararlanıcam şuana kadar daha hiç bi şey almadım 16+1im ☺️
Senaa-5454 Deniz773 bnde yavaş yavaş başladım cinsiyetimiz belli oldu geçen hafta şampuan çantasını falan aldım bnde😊
Yumurcakk Temmuz 17 de beklıyorum allah ızın verirse sadece heves edip bi kac elbise almıstm gri hem erkek hem kız icin ama 22 şubatı beklıycem yanı belli olsada erken düye düşünüyorum alışverisi mayıs- hazıran gibi düşünüyorum🥰
Soe Deniz773 ben bir iki takım kıyafet aldım sadece hediye de geliyor ama yavaş yavaş almak lazım sanki.
busraaap Oo ben biraz heyecanlı davrandım sanırım braz elbise gri tonları falan pattaniye zıbın beyazlardan küveti falan biraz fazla almışım galiba 🙈🙈
Ygmr15 Soe benim de 29 temmuz görünüyor cinsiyet henüz belli degil 14+3 olduk. Sezeryan olunca ne kadar erken alıyorlar tahmini
Eliftozak Deniz773 kıyafet olarak pek başlamadık beyaz zıbınlar dışında inşallah yarın cinsiyeti öğrenirsek ona göre hazırlık yapacağız. Şimdilik küvet setini ıslak mendil ateş ölçer tarzında şeyler aldık
lalamom orkide21 Benimde 15 temmuz cinsiyet erkek :) başladım almaya yavaş yavaş son dakkaya bırakmak istemiyorum. Sıkışmadan rahat rahat :)