Semaykuntt Kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah razı.olsun yardımcı oluyorsunuz hepiniz tek tek hayirlosyla bebislerimize kavuşalım 🙏🙏🙏😔❤
Semaykuntt Yuspel sağlıkla gelsinler canımda b3n bittim burda artık 🙈🤩 sürünüyorum resmen ateş etmekten yoruldum gerçekten 🙈
Yuspel Semaykuntt ben harekette edemiyorum doğru dürüst dizlerimde sanki sürekli uzancam 😁hemen bele kalçaya agrı vuruyor markete gitmim gece zaten uyumuyoruz şimdiden antrenman 😁
Semaykuntt Yuspel o ağrıları hiç sorma zaten ya erkek gebeliği zor aslında kim ne derse desin gerçekten 🙈
Yuspel Semaykuntt kiminde daha rahat geçiyor sanırım bünye ile alakalı mı ne .evde bile yürümek istemiyorum bazen o derece
Semaykuntt Yuspel oda etkili ama doktorumda hep söyler erkek gebeliği şikayeti çok olur diye gerçekten de öyle 🥰🙈
Semaykuntt Yuspel inşallah canım amin tek dileğim o özelde yapacağım için yine içim azda olsa ferah 🙏😔
Semaykuntt Ozlemtuncay allah yardımcımız olsun canım yasayan biliyor halimizi sabaha n kalmiski zaten demi 🙏🥰
Yuspel Ozlemtuncay amin inşallah bebişlerde gece hareketli maşallah uyku yok dün sabah 6 ettik doktora kontrole gittik 2 saat uyku
Semaykuntt Yuspel aynen canım oraya gidiyorum 🥰 yok şükür o kadar kalabalık değil takipli hastalar oluyor genelde artık doktorlarda develtten 5 6 aylıkken gelek hastaları kabul etmiyorlar sorumluluk almıyorlar şükür ki memnunum hastaneden doktordan 🙏