Nurcannnnnnn Semaykuntt lansor diye ilaç var onu tavsiye ederim doktorunla görüş bence kullan ben onun sayesinde durabiliyorum mide yanmam diğer mide yanmasına benzemiyordu hergün ağlama derecesine geliyordum bu hap beni kurtardı
Semaykuntt Nurcannnnnnn canim son 1 haftam var ilaçsız nasıl durur bu yanma ekşime ne yaptıysam yok 1 haftalık sürede olmazsa alacağım 😪😪
Semaykuntt Nurcannnnnnn ya ağlayacak duruma getiriyor insani etkiliyor insani her yönden 😪 teşekkür ederim cevabın için ss aldım ilacın ismini kuzum 😘
GizemKaplan Semaykuntt Yanliz tansiyon sorununuz yok değil mi yardımcı olayım derken kötü bişey yapmayalım içindeki tuzdan kaynaklı tansiyonu olanlara iyi gelmiyor şimdi aklıma geldi
Yuspel Bende 38 haftadayım inanılmaz mide yanması yemek borusu yanma yapıyor ne yiyeceğimi şaşırdım artık 😔 doktora gidiyorum unutuyorum sormayı da .. unutkanlık yaptı hamilelik ..
Semaykuntt Yuspel ay canım yok geçmiyor süt içtim soda içtim ne yaptıysam bana misin demiyor son muayenem hafta ici birde onu geçtim son 1 haftam var doğuma 😔 çok yoruldum bu yüzden dayanılacak bir şey değil ya
Yuspel Semaykuntt Aynn bnmde bir hafta var doğuma 8 şubatta inş hayırlısı ile süt içtim şimdi sodaya kalktım bakalım .. yemek yemek istemiyorum arttık ne yiyeceğimi sasırdım
Semaykuntt Yuspel ay gerçekten mi benimle aynısın 8 şubatı 4 gözle bekliyoruz hayırlısı olsun canım 🙏🙏
Mervesencan Semaykuntt açık eczanelerde bulabilirsin ben 3 kutu bitirdim eşime al dedim bugün 2 kutu daha çok yanıyor benimde hemen bitiyor ne olur olmaz yedek kalsın
Yuspel Semaykuntt sağlıcakla alın kucağınıza benimde erkek bebeğim 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum tanışmak istiyorum artık 😁 heyecan
Semaykuntt Yuspel sağlıkla gelsinler canımda b3n bittim burda artık 🙈🤩 sürünüyorum resmen ateş etmekten yoruldum gerçekten 🙈