Mervekrrsln Kızlar ben 2 tetanoz aşısı oldum 16-28 diye hatırlıyorum 3. İçin bana 35te gel dedi araştırdım 3. Aşı doğumdan sonra oluyormuş sizler nasıl oldunuz pazartesi gitmem gerekiyor napsam bilmiyorum
Aysentass Mervekrrsln bana da doğumdan sonra dedi iyi araştır canım bunlar riskli şeyler neden öyle dedi ki
Dyguklc Mervekrrsln bende 2 doz vurdurdum 3. Den bahsetmedi soyle dedi sadece bunlarin dozu var daha eger gebelik dusunursen ilrrde gel dogum sonra geri kalan dozlari vuralim yok drrsende ikinci gebeliginde gel vurdur dedi
Cansu101706 Mervekrrsln ben 6 ocakta gittim 6 şubatta gidicem sonra altı ay sonra 1 er yıl arayla gidicem . Aşı kartı bunu söyliyor
Bilge44 Aşıyı doğumdan 3 ay sonra diye duymuştum ama henüz bir bilgim yok. Benim bildiğim hamilelik süresince 2 doz yapılıyor. 💉Bir kadının dün doğurganlık süresince korunması içinse 5 doz aşı yapılıyor toplamda.
Burcuaakyool Mervekrrsln ben hıc vurulmadım canım daha doğrusu doktor bıse demedi mecburumun anlamadım ? Birisi anlatabılırmı nedenını
Mervekrrsln Burcuaakyool sağlık ocağı takibini yapiyor bunun doktor pek sormuyor genelde. Erken doğumu önlüyor seni ve bebeği koruyor
Burcuaakyool Karamela ama ben kayıtlı degılım sağlık ocağına ondan aramamıştır teşekkürler geç kaldım demekkı vurulmadım bıse olurmu acaba
Glbnpk Sağlık ocağı beni 16. Haftada çağırmıştı ilk doz için, doktorum 20 de yaptır dedi o yüzden gitmedim 16da. Neden erken aradılar bilmiyorum.
Cansu101706 NilayRuya benide öyle çağırdı 24 te ben aramadan gelme dedi. Elimede aşı kartı tutturdu takip et dedi
Mervekrrsln Burcuaakyool doktorunla bı görüş istersen belki tek doz ister bilmiyorum ki canım bu aşı işlerinden anlamıyorum hiç
Karamela Burcuaakyool Burcuaakyool kaydınızı yaptırın aşınızı olun bence bebek ve sizin için daha iyi