DilekDogan78 rumeysa-96 bende pek sevmem migdeme dokunuyor gaz yapıyor ama her gece olmasa da içiyorum ☺️
rumeysa-96 DilekDogan78 valla ayıptır söylemesi gece gece ayranla salatalık yiyorum naptığımı bilmiyorum 😂😂
DilekDogan78 rumeysa-96 salatalık hormonlu diye almıyorum aslında acıkınca hafif yiyecek olur ben bundan bir hafta önceye kadar her gece makarna yiyordum bıraktım seninki çok iyi bir örnek😅
rumeysa-96 DilekDogan78 hamile kaldığımdan beri acayip şeyler canım çeker oldu bacım acıktığımdan değil😂😂 brokoli kemiriyorum resmen ayranı çok içer oldum mesela marulu doğramadan yemeği seviyorum😂😂
DilekDogan78 rumeysa-96 yaaa ahahha😅😅 benimde canım bugün hiç daha önce yemedigim bir çorba istedi Instagram da gördüm ve yaptım sonrada koca bir tencereyi yedimm 😅😅
Bfduam rumeysa-96 hayırlı olsun yavrunuz, iyi olmuş hikaye olarak yazmanız, yumurtanız erken çatlıyormuş, çatladığını 8.günlerde hissettiniz mi?
rumeysa-96 Bfduam canım açık konuşayom azıcık utanırım😅 ağrım olmuyordu ama yumurtlama günümde sümüksü şeffaf akıntım olurdu 1 gün boyunca sonra beyazlaşırdı şeffaf olduğu zaman yumurtlama günümdü
rumeysa-96 Bfduam kişiden kişiye değişebilir canım bunu anlamanın tek yolu ovülasyon testi mutlaka ilk denemede hamild kaldım