Metehan_ve_annesi Yeniveacemianne 1 ay 25 mg ilaç kullandım. Çok az düşüş oldu. 2.ay 50mg’a çıkardı doktor. Yakında tahlil vericem bakalım düşmüştür inşallah
buiyimi Yeniveacemianne benimde yüksek 25 mg ilaç kullanıyorum 1 ay oldu çok şükür 2.50 nin altına düşmüş. Doktora gidin ihmal etmeyin baya yüksek değeriniz
noktaninannesi Yeniveacemianne çok geçmiş olsun altta ki yorumları okudum ilaç ile kontrol altına alınıyormuş ☺️ Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ☺️☺️
Yeniveacemianne noktaninannesi amin insaAllah tüm enneler sagsaglim kucağına alır bende 🥰 ilk hamileliğim ve heyecanliyim
Hav12316 DilekDogan78 senin değerin kaç cnm bende kullanıyorum 25 mg 1 ay önce 6 küstürdü şimdi 5 olmuş yinede yüksek
DilekDogan78 Hav12316 benim 2.21 e düştü canım en son 10 gün önce gittiğimde iyi ama ilaca devam dedi doktor 50 lik bı hap kullanıyorum bende
DilekDogan78 Yeniveacemianne yok şuan sknti olmamıştır canım korkma ilaca başladığında zaten düşüyor hemen ben en son gittiğimde 2.21 olmuştu her ay kontrol e çağırıyor
babyandmom1 T4 benimde gebelik başında 1.29 muş sağlık ocağı testlerinde siz söyleyince baktım bugüne kadar hiç ilaç kullanmadım çünkü bir tek sağlık ocağında yüksek çıktı şuan serbest t4 0.89 korkmayalım bir şey olmayacaktır inşallah
Veni39 Yeniveacemianne hiç endişe etmeyin ben yıllardır tiroid hastasıyım genetik bir hastalıktır tedavisi kolay. Doktor takibi şart sakın aksatmayın hamilelikle birlikte yükselebilir ve ya düşebilir gayet normal ben ilaçla dengeliyorum ve düzenli doktor takibindeyim şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım ☺️
Yeniveacemianne Veni39 insaAllah yasamazsinizda problem bundan sonrada benim hamilelikte yüksek çıktı 9nceden hiç sorunum yoktu guatrla alakalı
Veni39 Yeniveacemianne canım anladığıma göre sizinki hamilelikle alakalı yüksek çıktı olabilir sonuçta hamilelikle birlikte bütün hormonlar yükselir değişir önemli olan düzenli takip ve doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmak. Benim hamilelike alakalı değil durum ailede var zaten yıllardır hormon dengeleyici kullanıyordum hamileliğimle birlikte yükselmiş doktorum korkma ilaçlarını düzenli kullanırsan hiçbir şey olmaz demişti ve olmadı da. Bu arada aile hekimine verdiğimiz kan tahlilleri 1 gün beklediği için değerler yüksek çıkıyor ben kendi doktorumda yaptırdım kan tahlillerimiz hemen analiz edildiği için o kadar yüksek çıkmadı bunada dikkat edin.
Yeniveacemianne buiyimi bundan 1 ay önceki tahlillerimde sorun yoktu bu ay ki tahlilinde yüksek cikti
Sedanindenizi Yeniveacemianne Benimde yuksekti endokrine gittim.ilac baslatti. Her ay tahlil tekrarlaniyor. Ilacla kontrol altina aliniyor
Yeniveacemianne buiyimi evet benimde bir ayda yükseldi ilaç kullanımına başlarsam insaAllah düzelir diye umut ediyorum