Yeniveacemianne Tahlillerde yüksek çıktı guatr randevu aldım. Henüz doktora görünmedim ama kafama çok takıyorum sorun yasarmiyim bebeğim konusunda çok merak ediyorum.
Papatya13371 Yeniveacemianne mutlaka doktora gozukmeniz gerekiyor. Endokrin veya dahiliye bölümüne gidin ilaç verir yüksekse zaten. Tiroit önemli bir hormon bebeğin gelişimini etkiliyor aksatmayin
DilekDogan78 Yeniveacemianne direk TSH yazan kaç çıkmış serbest olanlar benimde çok çıkmıyor normal oluyo
Sedanindenizi Yeniveacemianne Benimde yuksekti endokrine gittim.ilac baslatti. Her ay tahlil tekrarlaniyor. Ilacla kontrol altina aliniyor
Yeniveacemianne Papatya13371 randevu aldım persembe gorunucem inşaAllah kafama çok takıyorum. Sıkıntıya girdim duydugumdan buyana
Veni39 Yeniveacemianne hiç endişe etmeyin ben yıllardır tiroid hastasıyım genetik bir hastalıktır tedavisi kolay. Doktor takibi şart sakın aksatmayın hamilelikle birlikte yükselebilir ve ya düşebilir gayet normal ben ilaçla dengeliyorum ve düzenli doktor takibindeyim şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım ☺️
Hav12316 DilekDogan78 senin değerin kaç cnm bende kullanıyorum 25 mg 1 ay önce 6 küstürdü şimdi 5 olmuş yinede yüksek
noktaninannesi Normalde 2.5 ve 3 arası olması gerekiyormuş brnim 3.06 çıktı doktorum çok yüksek değil ama takibini yapalım dedi
Yeniveacemianne noktaninannesi daha önce aile hekimi Dr yaptigim testlerde yüksek çıktı hamileliğimin ilk haftalarinda 2 defa kontrole gittim sorun yok dedi dahiliye son testte tekrar yüksek denildi
noktaninannesi Yeniveacemianne çok geçmiş olsun altta ki yorumları okudum ilaç ile kontrol altına alınıyormuş ☺️ Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah ☺️☺️
DilekDogan78 Yeniveacemianne evet yüksekmiş canım doktor bana 2 buçugu gecmicek demişti sana da ilaca başlar bir an önce git ihmal etme çok önemli ilacını da hep ayni saat de al
Metehan_ve_annesi Yeniveacemianne 4.48 yüksek değer benim de öyleydi ilaç kullanıyorum aksatmayın her ay ya da doktorunuz ne zaman söylerse düzenli takip edin.
25moonlight-2021 Yeniveacemianne çok değil ama evet yüksek çıkmış 2.5 altı olması isteniyor. Benim 7 8 lere çıktığı oluyordu. Doktorunuz ilaç başlatır endişelenmeyin. Geçmiş olsun 🌸
DilekDogan78 Yeniveacemianne yok şuan sknti olmamıştır canım korkma ilaca başladığında zaten düşüyor hemen ben en son gittiğimde 2.21 olmuştu her ay kontrol e çağırıyor