Mondlicht Sevda4125 ya ne hellaliği olur mu öyle şey 😊 siz şuan 58 günlük hamilesiniz normalde 2 gün sonra tam 2 ay olacak. Ama doktorunuz 7 hafta dediyse belki geç döllenme olmuştur 7. Hafta ile uyumludur
Rahsan_19 Bekledigimm canım son adet tarihin doğru olan doktorunki doğru değil her zaman farklı olabilir
Kdk 132025 olay şu aslında canım. Bir ay 4hafta evet 7günle çarpınca 28gün oluyor. Ama gebelikte bir ay 30günden hesaplanır. O yüzden 4hafta+2gün= 1aydır. (30gün) 8hafta+4gün=2ay. (60gün) Bu şekilde hesaplanarak 40haftalık süreç 9ay 10güne denk geliyor.
bus91 mercimeginanne bir ay illa 30 gun demek değil uygulamaya göre 30 gün normal 4 hafta her ay da 7 gun 😂 beynimi yaktın
mercimeginanne bus91 normal matematik problemi çözerkende 30 diye çözülür aksi iddia edilmediği sürece ;) ki gebelik hesabında 280 gün gebeyiz. 280/30= 9 ay 10 gün yapar yani gebelik hesabında da 30 gün baz alınıyor cnm :) ben demedim ki her ay 30 çekiyor 😂
mercimeginanne bus91 ben soru sormadım. Bir matematik öğretmeni olarak problemi çözdüm ☺️ Gebelik hesabı 30 gün üzerinden hesaplanır. Neyi kastettiğini de anlamadım. Sen istersen takvimi eline alıp tek tek say cnm bnm için farkeden birşey yok sonuçta 😂
bus91 mercimeginanne ben aradan zaman geçince soruyu soran bayan yazıyor sandım 🤫 siz farklı kişiymişiniz merak etmeyın bende mühendisiim kişi karışıklığı olmuş
Susen-merve Bekledigimm canım bende 3 hafta önce doktora gittim. Happy mom sitesinde doğumum 17 Nisan gösteriyor dedim. Doktorda onlar doğru değil. Doğumun olcagi son günü gösteriyor. Yani 40. Haftayı gösteriyor ama hiç Bi bebek o kadar beklemiyo dedi. Yani doğru değil dedi