Gizoo87 Ozge3747 limayı neden daha az süre kullanacağımızı düşündünüz? Aklımda lima var ama hala net karar veremedim 😔
Bmom Merve95merve e bebekte Joie de indirim var şuan Joie Chrome bebek arabası ve Joie gemm puset birbiriyle uyumlu şuan 1900 e geliyor yorumlar çok iyi mağazadan baktım internetten aldim ☺️☺️
Ylmz_gulsun Ozge3747 biz dun joie litetrax 4 aldik da memnun musunuz kafam karıştı biraz ağır olur mu diye
Tgcmrdg Trendyol indiriminde Kanz Elephant travel modelini aldım 2 gün içinde geldi kurulumunu yaptık çok hafif bir araba bebeğimiz bir ay içinde doğacak umarım memnun kalırız
Denizdrsy Çevremde arkadaşlarımı da tavsiyesiyle Kraft time trawel serisini aldım kullanmadım henüz ama pratik hafif kullanan arkadaşlarım aşırı memnun kaldıklarını söylediler
Hzl Mrlzrrsz benim daha kutusunda hiç açmadım ki 😊 acinca bakicaz artik bende dedim biz bunu kullanana kadar unuturum ben dedim de e bebek yakin bize olmazsa gidip sorarim bende 😊
Mrlzrrsz Hzl öğrenebilirsen bana da söyler misin gerçi biz bildikten sonra çok bi problem oluşturcağını düşünmüyorum da
Besolaraa Merve95merve https://ty.gl/4axd0odhg valla trendyoldan sipariş ettim dün kurduk çok beğendim üstelik ben 1.700₺ aldım şuan daha da indirimde tam takım epey şık tavsiyedir 👍🏻
Smyy47 Merve95merve Wellgro Q5 bebek arabası baktım pusetli çok güzel çok özelliği var almayı düşünüyorum ama kararsızım kullanıp memnun kalan varmı diye bakiniyorm bndd
Hzl Mrlzrrsz TM yazarim bizde açıp bakmayı dusunuyoruz herseyi tamam mi diye hiç kontrol etmedik yazarım size .
eicz Gizoo87 e bebekten almıştık biz 4 ay önce mağazalarda indirim varmış. 2900 tl gibi çok uygun bir fiyata bulmuştuk kaçırmak istemedik.
Minikannebsr Merve95merve baby2go alacağız sanırım 2 arkadaşım kullanıyor çok memnun kaldılar hem pratik hem hafif ve diğer arabalara göre bir tık daha geniş bebeğin alanı