threestar H-M travel sistemler genelde ağırı oluyor canım ama kullanısı çok hafif tekerlekleri zaten çok sarsmıyor Arnavut kaldırımda bile sürsen bebeği sarsmaz yani, baston bebek arabaları kadar hafif değil onu söyliyim🥺
Sevde0281 Merve95merve mamma kitten jaguar model aldık fiyatida çok uygun özellik ve fonksiyonlarıda çok güzel aşırı aşırı pahalı şeylere hiç gerek yokmuş cidden. En fazla iki iki buçuk yıl kullanılacak zaten mutlaka videosuna bakın derim.
Erimannesi H-M daha kullanmadım ama ikinci gebeliğim.. Özellikle araştırıp aldım çok ağır olmasın ve oto koltuğu okarak ta kullanayım en azından 8 ay dedim.. Sürüşü falan hafif katlaması kolay.. İ 20 arabam bagajına da sığdı.. Çok hantal bir araba değil
Mrveykt kedidirokedi siyah almanı tafsiye etmem zaten, güneş çok çeker. Biz bedge rengi seçtik sana atayım resmi. Ozaman hepsiburada indirim vardı. Siz nerden alicaniz, teşir ürün değil demi? Birde ben bunu seçtim cunkü puseti takma çıkartması kolay birde çok ağır değil kendinde taşırsın arabaya felan😊 https://imgyukle.com/i/HfYXqA https://imgyukle.com/i/HfYpyS
kedidirokedi Mrveykt Mrveykt yok değil pusetin üstündeki siyah ne acaba kendinde yoktu sanki 🤔 siz mi ayrıca alıp taktınız
Ozge3747 Merve95merve Hem joie litetrax 4 hem de kraft lima kullanıyoruz. Kriterlerinie göre değişir. Ben ikisinden de memnunum. Yalnız joieyi daha uzun süre kullanırsınız.
Gizoo87 Ozge3747 limayı neden daha az süre kullanacağımızı düşündünüz? Aklımda lima var ama hala net karar veremedim 😔
Ylmz_gulsun Ozge3747 biz dun joie litetrax 4 aldik da memnun musunuz kafam karıştı biraz ağır olur mu diye
Tugizzz Merve95merve aylarca bebek arabası araştırmış biri olarak sunny baby vista çok güzel ama ben bu tık daha pahalısı olan sunny baby ryan aldım inanılmaz kaliteli ürünün her parçasından kalite akıyor.
Tugizzz Merve95merve kanz elephant ta aşırı hafif güzel bir ürün tavsiye ederim. Şuan Trendyol da indirimde bilginiz olsun 🥰
Smnrky bendeonudiyorum öyle malesef herkes kendine göre bir şey alır benimde durumum orta düzeyde 5 binede alma gücüm var belki amaa ikinci el kaliteli almayı tercih ediyorum 🤣 herkesin tercih meselesi . Bu arada bende kraft fit modelini düşünüyorum dolap ve letgo uygulamasından bakıyorum 1000 tl temiz az kullanılmış bulunca hemen alacam 😄 inşallah güzel çıkar
bgm44aym Gamzegs Bordo antrasit gri karışımı rengini aldık evet biraz ağır bir bebek arabası modeli canım ama çok sağlam her bir parçası
Blackk34 Arkadaşlar mima zigi kullanan var mı? O arabayı bayağı beğendim ama pahalı da çok kararsız kaldım.
Saziyersin bendeonudiyorum bizlerin bütçeye 4 baby markasi karşılıyor 600 tl ye puset ile beraber aldım 980 tl bebek arabasi besik küvet takimini alıp çıktım ki bana kalir ise hepsi ayni işlevi görüyor lakin tercih ve maddiyat meselesi herkes gule güle kullansin
Mrlzrrsz Hzl ben de chrome aldım da. Tentesini kapatırken koltuk aşaması da öne geliyor onu kilitleme sistemi var mı daha tam çözemedim de 🙈
Hzl Mrlzrrsz benim daha kutusunda hiç açmadım ki 😊 acinca bakicaz artik bende dedim biz bunu kullanana kadar unuturum ben dedim de e bebek yakin bize olmazsa gidip sorarim bende 😊
Bmom Mrlzrrsz arkada tuş var ona basınca koltuk hareket.ediyor tık sesini duyunca koltuk kitleniyor hareket etmiyor o zaman tentesini ayarlayabilirsiniz bugün ulaştı kargom elime baya pratik yaptim ☺️
Gizoo87 eicz benim de aklımda lima modeli var. Çok hafif ve kullanışlı duruyor. Yakından göremedim ama e bebeklerde stok yok. Siz nereden aldınız, ne kadar ödediniz?
eicz Gizoo87 e bebekten almıştık biz 4 ay önce mağazalarda indirim varmış. 2900 tl gibi çok uygun bir fiyata bulmuştuk kaçırmak istemedik.