Meerryy Melek-16 e bebekten mi aldınız biz de bakıyoruz ama ve indirime tekrar girer mi diyoruz acaba
Melek-16 Meerryy evet e bebekten aldık. annemler mağazaya gittiler görüntülü konuşma yaptım görevliyle. Aynı şekilde beklesek indirime girer mi diye düşünmüştük. Kraft ürünleri için şimdilik başka bir indirim gözükmüyor dedi satış görevlisi, hatta birkaç yerle görüştü daha kesin bilgi almak için.ay boyu indirim devam edecekmiş stok durumu ne olur bilemem dedi
Estaner88 gulsahgul26 neden letkoda araştırmıyosunki tertemiz ler var çıkar kılıflarını yıka tamam okadar para vermene gerek kalmaz belki ilk tir senin heves ediyosundur sıfır olsun diye ama bence gerek yok bende puseti var araştırıyorum letkodan şimdi benimde üçüncü olduğu için büyüynce kullanıyim diye ben asla taşıyamıyorum kucağımda bebekken casual kullanıcam inş
WmonallissA Melek-16 bizde kraft twist xlx travel aldık, ben büyük araba seviyorum, bebek içinde çok rahat ediyor, kızımda da 5 yaşına kadar kullandık, ama bagaj sorununuz varsa biraz büyük oluyorlar 😇
Estaner88 gulsahgul26 ikinci kızımda kullanmıştım birinden almıştım çok rahattı şimdi casual trono var ama Quuiny de araştırıyorum letkodan biraz daha büyüdüğünde kullanıyim diye daha pratik oluyo evime çıkarken çok merdiven var küçük taşıması rahat oluyo bence sende letkodan bak
Lienna Somersmom maclarenın hangi modelini kullanıyorsunuz? Arabada bebek için ön bar yani öndeki o aparat olmaması sıkıntı yaratıyor mu?
Somersmom Lienna maclaren quest kullanıyorum . Onda o bar yok. Joiede vardı bebek küçükken daha mantıklı gibi sanki. Ayrıca o barlar takıp çıkarmalı diye biliyorum . Yani bizimki öyleydi. ☺️
Serendipity Gamzela123 greentom aldiniz mi? Biz de dusunuyoruz da Gidip gorme imkanimiz yok haftasonu yasaklarindan dolayi kapaninca cok mu buyuk oluyorlar videolarda bagajda cok yer kapliyor gibi de o kismindan emin olamadik sadece
Gamzela123 Serendipity bana pek yer kaplıyor gibi gelmedi. Gerçekte görmedim Ankaradayız. Sipariş verecektim ama istediğim renk stokta yok. O yuzden bekliyorum. Bence güzel kibar duruyor. Araba koltuğu olarak Cybex cloud z aldık.
[silindi] Melek-16 travel ağır diyenler olmuş ama ben babymalla gittim orda gördüm prego 2098 macan travel araba. Aşırı hafif sürerken çok rahat benim boyum 1.57 falan diğerleri ayarlanabilmesine rağmen benden büyük duruyor gibi hissettirdi bana ben sevmedim bunun boyutu da iyiydi bide bu travel sepetiyle beraber katlanıyor çıkartmak zorunda kalmıyorsun kolay katlanıyor ben aktif araba kullanan bi anne olacağım için tek başına rahat edebileceğim bir araba baktım onu alcam bi bak sende
Mhr13 Ben e bebelten joie litetrax 3 aldım çok güzel bir araba ve birçok fonksiyonu var hatta şuan 3 günlük indirimde 1655 tl