Sisi Melek-16 lelebaby ligou travel canım. İlla da travel istersen çok kibar minikler var biraz pahalı ama onlara da bak istersen
Minikannebsr Melek-16 baby2go önerdi arkadaşım ama henüz almadık bizde. Ben 2 tane alıcam sanırım travel sistem istiyorum ufakken daha iyi olur diye ama büyüdükçe çocuğun ve arabanın ağırlığı zorlar. Bide portbebe kısmı travelde katlanmıyor ya arabanın bagaj komple doluyor. 1,5 2 yaşından sonra baston bebek arabası kullanmayı düşünüyorum. Yada ufacık katlanan kabin tipi bebek arabası alacağım
Melek-16 Minikannebsr kraftın time travel modelini e bebek mağazasında görmüştüm çok beğenmiştim. Mağaza görevlisi de önermişti. Port bebe oluyor açılarak. Benim baya hoşuma gitmiş onu alcam heralde😃
Somersmom Melek-16 travela çok para vermeyin yazık. Daha havalı duruyor olabilir ama sonrası yük. O yüzden bence başka bişey bakın. Değiştirmek zorunda olmadığınız Yenidoğan’daki itibaren kullanılabilecek .
Melek-16 Somersmom valla şeklinden ziyade kullanım amacı benim için önemli. Puset şart araçta kullanım için. Yazın doğurucam nasipse o yüzden portbebeye dönüşen pratik bir şey bakıyorum. Öneriniz var mı?
Somersmom Melek-16 ben Maclaren kullanıyorum çok memnunum ama daha da küçülen bir model varsa ona da bakabilirsiniz. Bir de Şubat indiriminden faydalanın derim gerçekten fiyat fark ediyor .
Happymother3 Melek-16 bende yenı aldm ama kuzenımde gorup heveslendım cok kullanıslı ve en onemlı cok saglam kalıtesı bellı edıyor zaten katlanması da gayet pratık ve kıbar
Aleyna25 Ben internetten aldim bir arkadasimin onerisi uzerine 850 lira ama cok guzel ve kaliteli gozukuyor daha kullanmaya baslaamdm
ssnnmmm Melek-16 daha 1ay sonra kullanmaya başlayacağız ama ablamın bebeğini koyup deneme yaptım hiç sarsmıyor bile benim için konforu önemli ablamda bi farklı modeli var yoykonun 5aydır kullanıyor bi şikayeti yok
Zeytingoz Melek-16 size pierre cardin twist modeli öderirim çok sağlam .ben sürekli seyahat eden biriyim onca darbeye hiçbişey olmadı birde benim çocuğumun uyku sorunu wardı saatlerce bu arabayla sallardım 3 yıldır gece gündüz kullandım maşallah bişey olmadı.
Fatma_0 Hafif ve katlanınca az yer kaplayan tarz istersen Kraft time, Kraft lima, bagi easyfold araştır derim. Biz Kraft lima düşünmüştük son anda bagi ye döndük. Gerçektede inceledik bu modelleri. Bagi mamas papasın yan ürünü.
Elif578 Melek-16 bagajı kesinlikle dolduruyor bi valiz sığmıyor yanına çok hantal kaba hiç biyere sığmıyo görüntü olarak güzel ama kullanışlı değil heleki benim gibi sürekli yolculuk yapıyorsan tavsiye etmem şuan tekrar baston tipi aldım şipşak açık kapanıyor eğer yeni doğan için uyumlu bastonlar da var benimki şuan 9 aylık olduğu için ben normal baston aldım ama yinede yatabiliyor
hhulyas Melek-16 kraft pu modelini aldik biz de. henüz kullanmadık ama çok kolay katlanıyor bi de hafif.
Lienna Somersmom maclarenın hangi modelini kullanıyorsunuz? Arabada bebek için ön bar yani öndeki o aparat olmaması sıkıntı yaratıyor mu?