Alya- Musonn aynı sorun bende de var ya çok aşırı zorluyor sabahları hep karın ağrısıyla uyanıyorum bi de bacaklarımda başladı ağrı bian önce doğsa diyorum 🤭
Ece01 Elifmmmmm benim arada kasıklarımda sancı oluyor ya da belden sancı giriyor ama düzenli değil dinlenmeyle geçiyor
GizemPolat Benim bebeğimde benden heyecanlı olduğun için 37 haftaya girdiğim ilk gün yani YARIN 😱 sezaryen ile doğum olacak 😂
Aloneanqel Sukrnnnnnn son 3 Allahın izni ile 🙏🏻😊😍😍 kalbim yerinden çıkıyor düşündükçe. En çok da hastane tarafından salı günü zorunlu yapılması istenilen corona testinden korkuyorum. Çok acıtır mı acaba 😬
Canan27 Musonn aynıyız Bende de işgence giivi gece wc kalmak uyku diye birşey kalmadı yatarken pozisyon bulamıuorum.
Esrayaban34 @ikicocukannesii herseyini aldım canım ama sok oldum eşimle gercekten neden emin olmadan eminim yüzde yüz erkek dedi bide ama son gittiğim doktor kesin yüzde yüz kız dedi
Drk Sibelkursat hıc bır belırtı yok ya malesef beklıyorum ama 40 haftanın ıcındeyız olması ıcın neler yapabılırım acaba doğal yollarla fıkır verır mısınız bana