Attent Hfze35 ayy maşaallah daha cok yeni 31+4selam olsun :) hamilelik cok guzel ama zor yanlarida var hele hele son haftalar rabbim sizlere yardim ettsin sag salim kucağızina alın bebeğinizi
Sena041 Elifcc benim adetimden 5 gün önce minik lekem oldu iki kere peçeteye sildim mi gelmişti sonra bir daha gelmedi adet günümde de test yaptım hamile olduğumu öğrendim.
Meless Cerenn34 benimde göğüslerm aşırı şiş ve arada adet sancısı gibi kasık ağrılarım var. Ve 2 dk yürüsem nefes nefese kalıyorum…
Elifcc Hfze35 şuan hamile değilim adetim düzenlidir de ilk defa 3 gün öncesinden lekelenmem oldu belki yeni hamile olanlarda bu belirti vardır diye yazmak istedim
Cerenn34 Hfze35 benimde ögrendigim gunden beri kasik ve karin agrim var yerlesme diyor doktor ama bakalm bende hic kanama olmadi .baskasa hicbir belirtim yok 😊
Hfze35 Elifcc evet olanlarda bazılarında oluyormuş yerleşme kanamaları çok uzun surmezse ve kan rengi açık değilse çok sıkıntı olmazmis ogrendigim kadarıyla inşallah vardır sizinde🤲
littlefinger Elifcc benimde 3 gün öncesi oldu hatta adet oldum sandım miktar olarak, ertesi gün sadece kahverengi lekenmeler oldu. Bir de meyveli abur cuburlardan jelibon vs yumuşatıcıdan ve bulaşık deterjanından aynı kokuyu alıyorum 🤔
hlnrzmra1807_ 4 hafta 1 günlük bir fındığım var 2.gebeliğim ilk gebeliğe göre daha fazla hissediliyor bende kasıkta yumruk gibi bir his var 🥰 sağlıkla gelsin güzel anneler yavrularımız ❤️
Tati hlnrzmra1807_ Amin İnsallah canim🤲❤️Bende de ikinci hamileligim 4+3teyiz hala doktoro gitmedim siz gitdinizmi?
Hfze35 eylul02 herkeste farklı demi işte her hamilelik her bebek farklıdır🤲 hayırlısı olur hepimiz için inşallah