kedidirokedi Kupecicegi_38 benimde ilk gebeliğim 22. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş seyirme gibi oldu başlarda tam anlamamıştım ama şimdi iyice belli elimi karnıma koyduğumda net bir şekilde hissediyorum
34_21_23 kedidirokedi o biraz zor galiba daha biraz önce yarım ekmek arası sandviç yedim dayanamadım😂
Hellobaby2 biz de 19. haftadayız. Göbek aldı başını gidiyor 🙈 ırsi biraz sanırım. Bir de iç karnım dar olduğu için hemen çıktı. Ama olsun evlatlarımız sağlıklı olsunlar da 💕
kedidirokedi Hellobaby2 evet tabiki onlar sağlıklı olsun bir şekilde verilir kilolar 😊 iç karın diye bir şey yokmuş aslında bende hep merak ediyordum doktorum yok öyle bir şey dedi 🤔
ceydaelcik 19+1 ’den selamlar 😊 göbek cıktı benim de artık oğluşum burdayım annecim diyor 💙 3 kilo aldım ben şimdilik bakalım kaçta bitecek 😊 hareketlerini de hissediyorum arada pıt pıt atıyor çok güzel bir his ama henüz güçlü değil 😍
mrsbiyolog Gulfeem benimkide aynı bu şekilde hatta biraz daha şişik olabilir🙈 gören 7 aylık zannediyor
Hellobaby2 kedidirokedi Allah Allah. 🤔 Ama şöyle ben gebe değilken de yemek yesem bile göbeğim çıkardı oyüzden öyle diyorlar. Zayıf olduğum için de direk göbek ortada 😅🙈
Busra2706 kedidirokedi 18+6 göbeğim çıktı hareketleri de bu hafta pıt pıt hissetmeye başladım 4,5 kg da aldım tabii.. akşamları 7 aylık sabahları 4 aylık hamile gibiyim 😀
Gulsurmeli kedidirokedi hahhaha hiç korkma canım öyle dedikçe daha çok yersin kilo alırsın akışa bırak 🤭😂😂
Eeliff_ kedidirokedi 21+4üm göbekten değil de popodan belli oluyor hamile olduğum 12 kilo almışım orası ayrı
Ahsenkubratirtil kedidirokedi Ağustos annesiyim çok belirgin bariz çıktı Kocaman yani gayet belirgin iç. Karnım da küçük sanırım fırladık 3. Ayımızdayız 💕 benim gibi olan anneler 🙋🏼♀️
Elif5361 Ahsenkubratirtil bende ağustos nasipse göbüşümüz saklanacak derecede değil belli ediyoruz biraz kendimizi 😂