Gulfeem miraninannesi1 https://hizliresim.com/ bu sayfadan fotografınızı yükleyip asagıda cıkan linki buraya kopyalayın🌸
kedidirokedi Kupecicegi_38 gece yatarken hissediyorum genelde ama son iki üç gündür sabah ve akşamda hissettim
Gulfeem kedidirokedi ne şişkinlikmiş arkadaş 6.haftadan beri inmedi🙈🙈 Artık baya alıştım bu halime hergün dahada şişiyorum bide bebişte cok hareketli kendimi 7 aylık gibi hissediyorum oturup izliyoruz dısardan hareketlerini😂
Krizantem_ kedidirokedi 21. Haftamdayım , gecen haftaya kadar yemek yemiş de şişmiş gibiydi 20. Haftaya girdikten sonra birden büyüyor diye okuyordum gerçekten daha belirginleşti..
Nur1806 Krizantem_ benimde aynı öyle oldu😅 geçen haftaya kadar sanki ayva göbeği gibiydi birden başka bir boyut aldı😅
miraninannesi1 Gulfeem canm üstte bilgisayardan internetten yaziyor hangisini tiklayacam yükledim ama link çıkmıyor
Sermec27 kedidirokedi ikinci gebelipim göbek baya belli ediyor kendini 3 kılo aldım şimdilik 18+2 olduk 🥰
Gulfeem miraninannesi1 canım bilgisayardan yazan kalsın dosyayı sec arsivden sonra yükle yazan yere tıkla yüklensin, sonra asagıda linkler cıkıcak kopyala yapıstır buraya🌸
Gulfeem kedidirokedi 20.haftadan beri dısarıdan izliyoruz😻 bizde sasırdık doktorumuzda sasırdı kontrolde denk geldi 🌝 bütün aileye videolarını yaydık😂😂 ilginc cidden 20.hafta cok erkendi görmek icin sok gecirdik🙈
Mdnyldz kedidirokedi 21. Haftamızdayız artık dışarıdan hamile olduğum rahat bi şekilde belli oluyor👼🏼 En son 17.haftamda 7kilo almıştım. Şuan ne kadar aldım bilmiyorum tartılara küsüm😁 22.haftamda kontrolüm var ozaman gerçekle yüzleşicem🙈🙂
Kupecicegi_38 kedidirokedi evet canim. Nasil bi hareket oluyor ? bi defa hisseder gibi oldum net bi daha oyle olmadi cok merak ediyorum. Haftaya cuma kontrolum
kedidirokedi Kupecicegi_38 benimde ilk gebeliğim 22. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş seyirme gibi oldu başlarda tam anlamamıştım ama şimdi iyice belli elimi karnıma koyduğumda net bir şekilde hissediyorum