Dlkelc09 avukatveanne aynen şuan alev alevv uyuyamıyorum. 2 gece oluyor 1 gece olmuyor ne zaman geleceği de belli dgl 7den sonra hiç bir şey yemedigm halde. Sadece su içiyorum akşamları 😂
Momyloading Gündüzler okey sıkıntı yok ama geceler….. yatmak kalkmak dönmek nefes almak hepsi sıkıntı….
zeyzey87 Ates2020 bana öyle bişey vermedi şimdilik 🧐son haftalarda kontrollü ilerleriz dedi.önceki gebeliğimdede vardı varis normal doğum yaptım sıkıntı olmadı
Ates2020 zeyzey87 kalp damar cerrahına yönlendirdi onlar veremez zaten kan sulandırıcı canım alanı değil diye biliyorum bende de vardı ilkinde sorun olmadı bende normal doğum yaptım ikinci de riske girmeyelim damarların büyümesin dedi
Yagmur_C Merve95merve tombik penguen gibi yürüyorum paytak paytak 😂 mide yanması nefes alamama kasık ağrısı el ayak şişmesi tuvalete kamp kurma bende de var 😂 bir an önce doğsa da hafiflesem diyorum bazen ama özlerim de tekmelerini🤍💙
Tugba1421 Merve95merve çok zorlu olmaya başladı felaket derecede mide yanması ellerim çok uyuşuyor resmen açamıyorum bi 10 dk uykusuzluk bi gün bi günü tutmuyor hareketler kısıtlandı var mı daha artıran😊