Aliasafmoms Merve95merve geceleri uyuyamıyorum 😫 sağa dönmek ayrı sola dönmek ayrı eziyet heleki o yatağa yatıp kalkabilmek tam bir facia 😫 cok afedersiniz alt tarafımda kemikler iç içe batıyor sanki öyle bir ağrı hareket ederken yürürken vs. 1buçuk aydan düştük hayırlısıyla gelsin bebişler👶
Hicranyigit Merve95merve yok artik ozmna 41 haftalık olurdum 😆 şimdi tam 39 haftalikta doğmuş oluyor oglusum 🥰🐣
Brcklc Yüz üstü yatmayı öyle çok özledim ki gögüsumun altında kafesde batmalar oluyor elim uyuşuyor bakalım son iki ay nasıl gecicek ama oğlum için hepsine değer kurbaaaaaaaaaan olimmmm ona😃
Dlkelc09 Brcklc 2 yanınıza yastık koyup yatın çok rahat edeceksnz kafanzda birz yüksek bir yastkta olsun .
Son_17gun Gebeyim olur canım geçiyorsa sorun yok geçmiyor kasılmalar devam ediyorsa doktora git kesin😊
Gebeyim Son_17gun ya karin bolgemdr agri sizi var kusura bakmayin ama ishal ousum gibi ve sirtima sizilar geliyo iste
Son_17gun Gebeyim yalanci sancı işte onlar takip edin yine de sıklaşırsa 5 dk bir kasılma olursa direk acile gidin bir baksınlar
hazal86_ Merve95merve Burun kuruluğu, burun kanaması, kansızlık sorunu, bel ağrısı ve sırt ağrısı… Şükür halimize yuvarlanıp gidiyoruz 😁😁
Bitter93 Merve95merve 35+0oldum resmen zayıf halimi unuttum telefonda eski bi videomu gördüm zapzayıf koşup zıplıyorm o kadar tuhafıma gittiki Allahım nasıl böyle hareket edebiliyormuşım dedim😂
Sedeff01 Thysn23 sorma ya benimde 7 aydan beri öyle yemin ediyorum söyle adam akıllı uyumayı o kadar özledim ki tam uyuyordum yok kolum uyuşuyor yok çişim geliyor vs.
Sedeff01 Merve95merve uyku yok, geceleri açıkma var 🤦 a kaldı ama son 3 hafta bitiyor artık kavuşacağım miniğime
zeyzey87 Ates2020 bana öyle bişey vermedi şimdilik 🧐son haftalarda kontrollü ilerleriz dedi.önceki gebeliğimdede vardı varis normal doğum yaptım sıkıntı olmadı
Dlkelc09 Merve95merve gunduz hazımsızlık gece geniz yanmasi reflü ve bulantıdan bitkin düştüm. Uyku zatn yok. Benm fıstık kızım gündüz saklanıp gece çok hareketli bu da midemi çok bulandırıyor . Eller ayaklar kütük gibi uyuşuk. Baknca ufak tefek şeyler aslnda çok şükür 🙏
Dlkelc09 avukatveanne aynen şuan alev alevv uyuyamıyorum. 2 gece oluyor 1 gece olmuyor ne zaman geleceği de belli dgl 7den sonra hiç bir şey yemedigm halde. Sadece su içiyorum akşamları 😂