aymira_27 Himom 32+2 günlük hamileyim bilemiyorum doktur 23 mart engec dedi. Yinede Rabbim bilir illa 23 olmaz önce veya sonra nezamn gelmek isterse
edyr Iraz Evet. İkisi de erken zorunlu sezeryan. Biri makat, diğeri yatay pozisyondaydı. Kalp atışları düzensizdi, bebek sıkıntıdaydı. Sancı vardı, açılma yoktu. Mecbur aldılar. Umarım bu da öyle olmaz 🙏
Iraz Mcakir 35. Hafta derken 35+1-2-3-4-5-6-7-8-9 mu yoksa 34+1-2-3-4-5-6-7-8-9 mu demek istedim canım
Mavi-elif Iraz ben pek sanmıyorum 1 nisana kadar bekliceğini 3 hafta önden gidiyor bebek erken doğum riski olurmu acaba
Iraz Evremadas bende 34+1 im adete göre kuzum doktora ve bagzi programlara göre 34+4 um siz 1-19 arası olduğunu nasıl anladınız normal de mi gelebilir bu tarihlerde
Evremadas Iraz Normal doğum aralığı dedi canım, doktorumuz söyledi. 19 Mart a kadar gelmez ise normal doğuma müsaitse iğne ya da suni ile normal doğum başlatılacak yoksa sezeryan ile alacakmış.
ogretmmenanne Iraz 35 olduk bu gün. 39+2 yani 3 martta planlı sezeryanla almayı düşünüyor doktorum bekliyoruz