EdanurZ HifaZehra34 beniimde salı günü suni verilecek gelmezsr dedi doktor 🤭 hayırlısıyla sağlıkla gelseler kuzu ua 🤲🏻
Alfabetaa EdanurZ edebilir htta belki açıklıgımda vardır inşallah. Gerçi açıklık doğum esnasında da geliyormuşş aslında o yüzden stresnyapmamak lazım ama işte sabredemiyoruz😂
EdanurZ Alfabetaa aynen öyle canım ya hayırlısı artık bakalım nst de sancı çıkacakmı geçen 0 dı sancı taaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
EdanurZ Cigdem_ckmz 🥰🥰 geçen benim postuma yorum yapn herkes nerdeyse doğurdu ama bende tık yok kuzu totem de yorum yapanları vuruyor 😂😂
Alfabetaa Cigdem_ckmz aslında yürüyüş çok önemli çok daha kolay oluyormuş doğum bende yürüyebilidğim kadar yürümeye callısıyorum ama maalesef hergün olmuyor. Yağmur çamur oluyor malum kış ayındayız hava güzelse cıkıp yürüyorum
Cigdem_ckmz Alfabetaa evin içinde yürüyorum hava soğuksa ama hevesim kalmadı ya bilmiyorum ki Rabbim merhamet etsin🤲🤲
babyackgz EdanurZ canım açılmam sancım falan yok kanala da girmemiş tam sadece inmek üzere destekleyelim sancıyla iner dedi, 40’ı geçirme taraftarı değilmiş risklerden dolayı bir de benim bebiş anne karnında pek kilo almıyor 2990 gramdı 39+3 de
babyackgz EdanurZ inşallah canım 🥰 bizim bebişler arka arkaya gelecek herhalde ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimizde konuşmuştuk aklıma o geldi 🥺
Cigdem_ckmz EdanurZ ay sorma annemde diuor daha zamanin var sen acele ediyorsun onalra da ayrı sinir oluyorum 40+5 yani az degil ki
Kader_81 Tugcu01 Bizde 40+3 deyiz gelmek bilmiyo kendi gelmezse suni ile başlıcaz salı günü suni sancı nasıl peki çok zorluyor mu
EdanurZ Cigdem_ckmz 50. Haftada mı doğuracaz 😂 herkes doğurdun mu diye soruyo ona da ayrı deliriyorum 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️