Beety26 [silindi] sana ben soylemistim. Ve erkek cocugun olucak demistim nasil dediysem oylede oldu :)
Bebek-geliyor Buseylmz 37+2 deyim hala yanıyor 🔥 başından beri hep böyle doktor gaviscon verdi ama geçirmedi zaten tadını beğenmedim. rennie çiğnene tableti salatalık badem yoğurt iyi geliyor.
Htcklygt Buseylmz havuç benim midemi aşırı yakıyor kişiden kişiye de değişir ama yine dikkatli deneyin havucu
Htcklygt Bide şunu farkettim uyku öncesi yeme işini çok uzun süre önce kesersem çok rahat yatıyorum kısaca aç yatarsam😄
Buketkucuk Buseylmz soda, süt, kahve bana iyi gelenler bunlar elma da öneriyorlar ama bana iyi gelmiyor bana en iyi gelen kahve bir deneyin isterseniz
Mth Rennie duo, soda ve süt ama kısa süreli etki ediyor hepsi tekrar yanmaya başlıyor. Doğuma kadar çekicez artık :)
Yesim-ertunc30 Benimde öyle çok erken başladı doktorum miğde koruyucu rebalis verdi iyi geldi doktoruna bi danış
Beety26 [silindi] gelmis belki bakmamissin… bende cok giremiyorum. Cunki kayincalidem vefat etdi yorgu lugdan oluyorumm esek gib calisiyorum 50 kisinin kabi yu yemek piair hamilehalimle…. kimsede otur zen hamileain demiyor
[silindi] Beety26 ayyy canım kıyamam sen ağrılarım falan var de yazık değil mi sana kimse yardım etmiyor mu