[silindi] Buseylmz bir haftadır bende de var 24 haftalık gebeyim geçmiyoooorrr geçmiyoooor 😩😩😩yanıyozzz🙈
Bursa97 Buseylmz ben 37 haftadayim hala yanıyor canım geçmiyor gavicson verdi doktor onu içince biraz hafifliyor sonra birdaha başlıyor malesef 😒
Beety26 [silindi] sana ben soylemistim. Ve erkek cocugun olucak demistim nasil dediysem oylede oldu :)
Buseylmz Aysenur96 sütü içiyorum canım biraz geçiyor sonra tekrar başlıyor yemek yiyesim bile gelmiyor
Olivia Malesef ki mide yanmasi nedir bilmezdim hamileyken ogrendim gecmedi suan ikinci gebeligim yine gecmiyor allah yardimcimiz olsun
threestar Buseylmz bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor hamilelikle alakalı bir durum pek çaresi yok maalesef 35. haftamdayım özellikle geceleri çok yasıyorum gaviscon ile hafifletiyorum ama her gece yine oluyor 🥺 bir de az az sık sık yemek tavsiye edebilirim
Aysegultkk Buseylmz ılık süt ve doktor tavsiyesi ile aldığım gaviscon şurup. Şurubu 1 gün içmesem ertesi günü mide yanmasından kalkamıyorum
Buseylmz Aysegultkk bende doktora gittiğimde söyleyeyim ama süt geçiriyor biraz sonra yine başlıyor çok rahatsız ediyor beni ya
Htcklygt Buseylmz havuç benim midemi aşırı yakıyor kişiden kişiye de değişir ama yine dikkatli deneyin havucu
Gamzesanlioglu Buseylmz doktorum bana bitkisel bir hap yazdı ağızda emiliyor o geçiriyor mide yanmamı yoksa geceleri hiç uyuyamıyorum o iyi geldi
Gamzesanlioglu Buseylmz doktorum bana bitkisel bir hap yazdı ağızda emiliyor o geçiriyor mide yanmamı yoksa geceleri hiç uyuyamıyorum o iyi geldi