Bsmlh Denim hiç bir belirtim olmadı son 2 gün 11/12 gün midem dönüyordu ama heyecan sandım meğer tutunmuş yavrum suan 24 haftalığız
Sunny Denim benim bugün transferimin ilk günü🙇🏻♀️ 10.gün bhcg istedi doktorum sizin ne zaman istedi acaba?
elfeylul Denim benim 3. Gün embriyosuydu ve 6. Gün gece çok fazla ateş basması oldu. Oradan şüphelendim. Evet çok fazla ilaç içiyordum onlarda yapıyordu ama bu onlardan farklıydı sırtımdan ter aktı resmen. 7. Gün sabahta çok silik gölge çizgi görmüştüm.
Arwen21 Denim transferden 5gün sonra artık başlamış tı belirtiler ama anlayamamıştım 7.gün kan da baktırdım
Arwen21 Sunny kaçıncı gün embriyosu transfer edildi 3. Gün ise biraz geç çıkar 5. Gün ise 7. Günde çıkabilir benim öyle oldu
Denim Sunny bana 5 ci gün embiryosu transfer oldu 10 cu gunu için gel dede her kes için hayirisi olur inşallah 🤗🌹❤️
Sunny Arwen21 5.gün embriyosuydu bugün de adetin 19.günü, transferin ise ilk günü. 7.gün yapsam mı kiiii
Sunny Denim aslında tam günüydü. 14. Gün opu oldu normalde de 14.gün çatlar zaten 5 gün de büyümesi derken 19u transfer. Aslında genelde bu günlerde oluyor ama kişiden kişiye değişiyodur belki☺️