Cansuketen 8+1 haftaligim surekli kahverengi akintim oluyor prgstan kullnyrm ama gecmedi ?? Neden olablr onceki kontrlmde kalp atisini duydul gayet guzldi hersy
deletedmom6295 Cansuketen ben de aynı durumdayım. rahimde çoklu polip olduğundan bu kanamaları yaşadığımı söyledi doktorum. ne zaman geçeceği belli değil tek çözümse istirahat.
anne_adayiii Mervess4134 canım ne bebek ne kalp atışı ıkiside yok maalesef . Salıyı bekliyorum bir an once ... alttan muayene isteyeceğim özelikle. Ben inanıyorum duyacağız canim 🙏💓
Mervess4134 anne_adayiii Ben 8 haftaligim ama bebegim 6 haftalikmis bunuda ilk defa duydumm hesaplarima gore 2 bucuk hafta kadar geride ve kalp atisi alamadi sadece ekranda belli belirsiz bi kalp atimi gordugunu soyledi icim sisti ya bian once biser kesinlessin istiyorum beklemek yoruyo🙁
Dk16 Elos 9+6 yum mide bulantılarım çok azaldı hatta Yok oldu diyebilirim ama şimdi de çok acıkıyorum midem hep kıyılıyor Yesem de açım 1 saat sonrasında 😁😁
Mus-sak Dk16 O Açlık Hissi Bende de Çok Var Ama Cevizle Bademle Geçiştiriyorum Kilo Almaktan Korkuyorum 😐
drya anne_adayiii normal ultrasonda goremedigi icin alttan bakti goruldu. gayet net bi sekilde... siz de gorursunuz insallah
Dk16 Mus-sak ben evde ekmek yememek için sabahları patates kaynatıyorum peynir zeytin yetiyor şimdilik :)
deletedmom6295 Dk16 ekmek yememek için patates yemek mi? karbonhidrat almayayım ama direk şekere dönüşen ani şeker artışına sebep olan nişasta yiyebilirim diyorsunuz bu durumda.
Dk16 Mus-sak şeker kaynağı olmayan besin yok ki zaten çok da yemiyorum ve ekmekten daha zararlı olmadığı kesin :) gayet sağlıklı bence
anne_adayiii Mslali o konuda kafam çok karışık çoğu kişi alttan duymuş ama kalp atışını vs.. benim doktorlarda teklif bile etmedi.. bakalim ınsallah karindan görünür ve vajinal gerek kalmaz🙏
Mslali anne_adayiii umarım gerekmez dikkatli olmak lazım bir hafta geç duy ama vajinal yaptırma bence
Nrmn Benimde ultrasondan doktor gördü ama dinletmemişti 12. Haftayı atlatana kadar tavsiye etmiyorum dinlemeni bebek için iyi değil zararlı demişti pazartesi başka doktora gidicem bakalım dinleticek mi? Onlar görüyorlar zaten kalp atışını dinlemeseler bile Bu arada 9+3 bugün
anne_adayiii Mervess4134 kesinlikle insan bian önce kalp atışını duymak istiyor.. bakalim hayirlisi olsun 🙏
Mervess4134 Mus-sak Duyamadim yine malesef doktor 8 haftaliksin ama 6 haftalik gozukuyosun kalp atisida belli belirsiz dedii nolucak bilmiyorum😙
Burcu582 Mevy selam bende dün öğrendim sanırım ocak yada şubat annesi olacagım beta 608 çıktı cok başındayım kalp atışını keseyi beta kaç olunca gördünüz :))
anne_adayiii Mus-sak canım ya iyi haberler vermeyi cok isterdim ama 7+4te yine bebek gorunmedi. Doktor bebek belli belirsiz şuan kalp atışı duyamayız haftaya gel dedi.. 8+5 e randevu aldim bakalim ne olacak.. siz iyisiniz umarım?