EmelMisirlioglu Makbuss inşallah ne güzel rahatsın tadını çıkar 😊 dün doktor kontrolüm vardı herşey yolundaydı kalp atısını da duyduk içim rahatladı çok şükür
anne_adayiii Mervess4134 canım biliyorsun 9.10. Haftalarda bile görenler var.. umudunu sakin kaybetme.. Allah'ın izniyle göreceğiz.. doktorun ne söyledi peki? Gec dollenme olabiliyor . Bebek göründü mu ?
Kibarbaby Mevy şöyle başlıkları gördükce tek tek yorumları okuyorum 😂 Vayy be diyorum nasıl geçmiş, hiç geçmiycek sanılan zamanlar ☺️ Şimdi 23+2 olduk☺️
anne_adayiii Mervess4134 ee tamam olsun canim bebeğin geriden geldiği gebelikler oluyor. Bence hemen morel bozma herşey güzel olacak ben inanıyorum. Bende 7+4te bebek görünmedi bile ben napiyim 😢
Mervess4134 anne_adayiii Kalp atisi falandami duymadin kimi bebegi gormeden kalp atisini bile duyuyomus. insallah geriden geliyodur bi mucize olsun istiyorum artik belirsizlik cok kotu 🙁 insallah bebeklerimiz saglikla gelir🤲🏻
Mutlulugum19 Öncelikle hepimize hayırlı olsun bizde 9+4teyiz 😊 ama şuan çok az akıntı şeklinde kahverengi geldi korkmaya başladım başına böyle bişey gelen var mı şimdiden teşekkür ederim
Mervealkan Mutlulugum19 benimde oldu progestan fitil kullanıyorum bir de pruloton depot ipne oldum şuan daha iyiyim sizinde hemen geçer umarım🙏
Betra Herkese merhabalar ve musmutlu gebelik geçirmeniz dileğiyle 🙏🏻 5+2 bende kaseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra inşallah 🙏🏻 Uyku meyili hepimizde mevcut galiba ve mide bulantısı 🙏🏻 Kusmalarım daha başlamadı ama yemek kokusunda kesinlikle duramıyorum tıkanıyorum. Umarım bir an önce geçer 🙏🏻
Elos Herkese merhaba. 9+5 teyim ben de. Bugün mide bulantım oldukça azaldı. (Bugün işe gitmedim evde bolca dinlendim) önceden de çok şiddetli değildi. Acaba sizlerde böyle bir durum var mı? Bu haftalarda azalabiliyormuş sanki? Normal midir?
Secily Elos normal bence bende de epey azaldı artık sadece şekerli şeyler ve yağlı şeyler yedikten sonra bulanıyor ama sabah bulantılarım kalmadı gibi bir şey🤗 10+2 yim bu arada
Sedayznn Elos Elos tam olarak aynıyız 9+4üm sabah bulantılarım olurdu kahvaltı yapamazdım 3gündür iyiyim geçti gibi bi mide kazınmalarım ve açlık hissim var 😀
Dk16 Elos 9+6 yum mide bulantılarım çok azaldı hatta Yok oldu diyebilirim ama şimdi de çok acıkıyorum midem hep kıyılıyor Yesem de açım 1 saat sonrasında 😁😁
anne_adayiii Merhaba arkadaşlar.. Benim bu aralar tek düşündüğüm şey bebeğinin kalp atislari.. En son 7+4te gittim . Doktor üstten muayene ile belli belirsiz kalp atışı alamayız , 1 hafta sonra gel dedi.. suan benim haftamda olan herkes nerdeyse kalp atışını duymuş durumda . Modelim yerlerde.. zaman durdu akmıyor. Hamilelik belirtim baslarda halsizlik uyku istegi vardi. Suan göğüs hassasiyeti birde acken hafif migde bulantisi disinda birsey yok. Sizce ne olacak bu durumu yaşayanlar var mi
anne_adayiii drya merhaba ilk defa mi gördünüz ? Kalp atisi duydunuz mu? Bende 8+2 de gidicem şimdiye kadar görünmedi bebeğim cok merak ediyorum görünüp görülmeyeceği 😢
drya anne_adayiii normal ultrasonda goremedigi icin alttan bakti goruldu. gayet net bi sekilde... siz de gorursunuz insallah
anne_adayiii Mervess4134 canım ne bebek ne kalp atışı ıkiside yok maalesef . Salıyı bekliyorum bir an once ... alttan muayene isteyeceğim özelikle. Ben inanıyorum duyacağız canim 🙏💓