Aslaninannesi Parla_ bence hamilesiniz ama çok yeni olduğu için silik çıkmış olabilir gönlünüze göre olsun inşallah
Minisannesi2904 Parla_ bide erken gebelik testiyle deneyin ben erken gebelik testi ile denedim ve ikinci kırmızı epey belirgin çıkmıştı
Minisannesi2904 Parla_ evet deneyin ama size tavsiyem kan testini adet gecikmesinden 10 gün sonra yapmanız ben 10 gün beklemiştim gittiğimde betahcg 1267 çıkmıştı hemen ertesi günü gidildiğnde çok düşük çıkabiliyor aklınız karışmasın diye dedim
karazlem Parla_ benimde ayni bu sekildeydi, hatta bundan daha silik bile olabilir. Ertesi gun kan tahlili vermiştim ve hamile olduğumu öğrenmiştim. En garanti sonuc kanda çıkar, allah gönlünuze göre versin, sağlıkla gelsin insallah 🙏🏻☺️
aslidny Sumeyye016 doktor evde yaptığınız idrar testine göre mi hamilesin dedi? neye göre dedi acaba?
Sumeyye016 aslidny hayır yalancı gebelikte normal hamilelik gibi idrarda ve kanda çıkıyor hatta ultrasonda rahim duvarının sertleşmesi dahi göründü adet gününde hiç bir şey olmamış gibi regl oluyorsunuz.
Sumeyye016 aslidny bizim yaptığımız testlere göre konuşan doktor varsa eğer haber verin o doktora gitmeyelim ☺️
Deryava Parla_ ben aldım açıkçası erken gebeliği yaptım adet günümden 6 gün önce yaptım negatif çıktı adet günümü iki gün geçince gebelik testi yaptım pozitif çıktı yani erken gebeliğe güvenmeyin arkadaşlar
Deryava Deryava hatta ve hatta silik çıkan gebelik testime güvenmeyip kan testi verdim hamileyim.bence biraz daha bekleyin geciksin adetiniz erken gebelikte negatif çıkarsa üzülmeyin derim ben
Pamugunannesi1 Parla_ Benim de testim böyle çıktı üstüne 2 tane daha yaptım 6+6 haftalığız 🤰🏻 Bebiiikkkk geliyor bebiiikkk 💃🏻