babyackgz Mrsteking ayy haklısın ama ne bileyim hem heyecanlı hem korkutucu ama sonucu çok güzel 😍 hep öyle düşünmeye çalışıyorum
SefaMom Karın sertleşme toplanma oluyor 37 haftayız bugün geçen hafta gelmeye kalktı oğlum sonra vazgeçti 4cm açıklık var bekliyoruz 🤗 kalbi sıkışan nefes sorunu yasayan var mi aranızda
Zgr26 Bursa97 su gelmediği, aktif kalmadığı ve sancı olmadıgı sürece bekletiyorlar evet. Nişan geldikten sonra hemen doğum baslayan da oluyormus haftalar sonra doğum baslayan da. Nişan gelmesi doğumu başlatmak için yeterli değil diye biliyorum
Papatya0605 Mrsteking bende 38+3 oldum rahimde sızı iç bacakta minik kramp ve karnımın altında idrarımı yaparken yanma harici bişey yok Tahmini doğum 11 12 şubat demişti doktor
Elifmmmmm spaceship kaçıncı haftada veriliyor ameliyat tarihi benim de pazartesi 37 oluyorum daha bisi demedi ve aynen akşamları çok kasiliyor
spaceship Elifmmmmm doktorum 38 i görelim dedi bana, sancı oluyor ama açılma yok su gelmiyor bebeğin de durumu iyi olunca şimdi almak mantıksız olur diyor bence de öyle zaten… haftaya duruma göre bakacağız 😊
Zgr26 Elifmmmmm bebeğin durumuna bakıyorlar. Benim bebeğimde gelişme geriliği var kilosu zayıf o nedenle 37 de almak zorunda. Ama biraz daha ilerleme olsaydı 38 de alacaktı. Genelde 38-39 gibi alınıyor
Zgr26 Sahika8989 ben de sabah 8 de yatış yapacağım . Ameliyat 10.30 da olacak bakalım. Ben ilk gün korktum ama şu an rahatım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻
Elifmmmmm Zgr26 himmm anladım bugün banada kilo yu az aldığını söyledi gerçi bende almıyorum yemedigimden ve bulantidan kaynaklı
Zgr26 Elifmmmmm benimki beslenmemle alakalı değil canım plesantada belirleyemedikleri bir yetmezlik var. Kilosu dısıında her sey normal
esrtmn Zgr26 merhaba canım bende de aynı sorun var şu an 36+3 deyim benimde çok az az alıyor o yüzden 37 yi bekliyoruz senin bebiş kaç kilo acaba ?
minnie123 Mrsteking ilk gebeliğim beni neler bekliyor bilmiyorum ama doğum belirtileri pek yok hazırlıklarım tamam biraz daha fazla yatma ihtiyacı duyuyorum o kadar bu arada 39+1iz