Gozde2625 istanbul3434 aynen öyle Rabbim yardımcımız olsun sağsalim kucağımıza alalım hepimiz gerisi önemli değil 🐥😇
Mrsteking aslihanaslans bende normal istiyorum ama henüz çatı muayenesi vs olmadım hiç.. benimde kontrolüm 8 şubatta.. beklemedeyiz bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz💞💐
Ebruelif72 Benım de ikinci gebelik çarşamba sezeryan a gidicem 37+4 um. Bel ağrısı alt tarafa çok baskı var karnım düşecek gibi
Mrsteking babyackgz no stres no panik canım.. 😌😌 bebişin gelecek o mis kokusu o şirin gözleri pıtpıt atan kalbi.. iyi düşünelim iyi olsun ben doğumu hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum.. sende öyle yap, bizler çok güçlüyüz 💐💐💞
babyackgz Mrsteking ayy haklısın ama ne bileyim hem heyecanlı hem korkutucu ama sonucu çok güzel 😍 hep öyle düşünmeye çalışıyorum
Zgr26 Sahika8989 ben de sabah 8 de yatış yapacağım . Ameliyat 10.30 da olacak bakalım. Ben ilk gün korktum ama şu an rahatım hayırlısı olsun hakkımızda 🤲🏻
Begm Mrsteking hazırlık tamam herseyi hazır 12 gün kaldı doktora gittim dönmüş mu diye dönmüş kafası assagi baskı ediyor 3cm açıklık var dedi nst gönderdi kasılma var yatış olacak dedi ben birden şok oldum hani dönmüş mu diye gittim öyle deyince birden şaşırdım suni sancı yememek için eve geldim kendi sancım gelsin diye suni sancı çektiğim için dayanamam diye kendi sancımi bekliyorum 3gun oldu hală tik yok beklemedeyim hem korku hem sevinç hem endişe var
Nazlicann1993 Begm aynı durumdayız 3cm açıklıkla evdeyim ama gelen giden yok pazartesi suni ile başlatacaklar doğumu
Zehra-Onur Mrsteking bende 37+2yim dün kontrolde hafif sancı cıktı%40 kanala indiyse alttan muayene edecez dedi doktor ama henüz inmemişti baskı yapıyor kasılmalarım oluyor arada bakalım oglum be zaman gelecek hayırlı bir şekilde bide bu haftaya kadarbi sıkıntı yoktu önden gidiyordu oğlum dün doktor bacak boyu kısa dedi 3hafta çok garip geldi devlet hastanesine gidiyorum farklıdoktorlar denkgeldi ultrason ölçümün de sıkıntı oldu herhalde
Zehra-Onur Zehra-Onur Zehra-Onur varmıböyle bişey başına gelen 36dan sonra bebeklerde sıkıntı geçiyormus denildi ama
Zgr26 Bursa97 su gelmediği, aktif kalmadığı ve sancı olmadıgı sürece bekletiyorlar evet. Nişan geldikten sonra hemen doğum baslayan da oluyormus haftalar sonra doğum baslayan da. Nişan gelmesi doğumu başlatmak için yeterli değil diye biliyorum
Bursa97 Bizde 37 haftaligiz birde bu haftada yoğun akıntı normal mi kızlar yani nişan gelicek anlamıcam diye korkuyorum açıkçası bu akintilardan ama işte 2 sinde konforum var normalde 11 şubata sezaryan günü verdi doktor