Mehtpsahn_53300
1)lavman normal Doğumda yapıldı çünkü doğum yaklaşınca bebeğin başının ilerlemesi tam olarak büyük tuvaleti yapar gibi his uyandırıyor , bağırsakları boşaltmazlarsa ıkınamazsınız altıma yapıcam diye .
Ben yapılırken çok utandım çünkü hayatımda serum bile ilk kez takılmıştı her şeyin ilkini yaşadığım bi gündü ama iyi ki yapmışlar dikişler varken tuvalete çıkmaya ıkınmaya korkuyorsunuz birkaç gün bağırsaklar rahat oluyor boşaltıldığı için , benim idrar kesem Doğumda doluydu ve bebeği sıkıştırıyordu doktorum birden idrarı boşaltmamız lazım diyerek sonda taktı ve idrarı boşaltıp çıkardılar . Sizde gerekmeyebilir
2)özelde doğum yaptım ama doktorum klinik doktoruydu ilk defa kapısından girdiğim bir hastaneydi
3) suyu incecik elastik bir çubuk gibi bir şey ile açtı , hiç hissetmeyeceğiniz bir işlem ama su akmaya başladıkça sancı ve baskı hissi birden artıyor
4 ) Karnıma bastırdıklarında gerçekten çok ağrım oldu hayatımda böyle bir şey yaşamadım diyebilirim. Hala bastırdıkları kaburgalarım ağrıyor , ezildiğini düşünüyorum çünkü üstümde zıpladılar bastırmaktan ziyade..