gel_artik_bebegim Afy5871 canım 7 günde 3 katı yükselmiş zaten 48 saatte bir yükseliyor yani bu hızla yükselmeye devam ederse gebelik var demektir inşallah yükselir canım 😍
Buket_1 Afy5871 ama senin 0.lardan sadece 7 gün içinde 1.20 ye çıkmış 7 gün içinde hiç yükselmemiş geç döllenme böyle olmuyor ama inşallah hamilesindir
10Seher10 Afy5871 doktorun söylediğine göte benim geç döllenme olmuş. Adet olmam gerektiği gün olmadım. O gün test yaptım çift çizgi çıktı. O gün kan değerim de beta hcg 25 belirtti.
haziranin25i Afy5871 0-5 arası gebelik yok diye adlandırılır kuzum. Reglinizin 3 gün geçilmesine istinaden sonucunuz da ne yazık ki gebelik yok. Yumurtlama değerlendirdiyseniz reglinizde gecikmeler meydana gelebilir
Aryasmum Afy5871 5in altındaki değerler anlamlı değildir. Adet tarihinizden 7 gün geçmesine rağmen değeriniz negatif muhtemelen gebe değilsiniz. Pozitif sonuçlar Almanız dileğiyle…dr
Didemcet Adetime 1 hafta kala 1.20 çıkmıştı adet günüm gelince adet olmuştum. Çok şükür şuan 6+3 haftalığız.
Cmn92 Didemcet adet gününde adet olup daha sonra mı ogrendin cannm hamileliğini yani üstünemi gördün merak ettim,
Afy5871 Buket_1adetim üç gün geçtiginde 0.132 çıktı üç gün sonra yani bu gün tekrar test verdim 1.20 ye yükselmiş