BurcuAydin Minanin_Annesi Hayır canım benim sezaryan oldu kanamam oluncada hep depent in kullandım eve geldim 5 gün evde kullandım şimdi pede geçtiğim için normal hamile külodu kullanıyorum. Kanaman fazla olursa depent daha rahat oluyor rabbim kolaylık versin 🤗
Ozlmdz Minanin_Annesi sonrasi için yuksek bel mantıklı eğer sezeryan olacaksan dikislerine gelmemesi güzel oluyor
Melikeyigit Minanin_Annesi. Hamile kilotu canım sezaryen ile olucaksan normal olursanda giy bence cok rahat oluyor sicakta tutuyor karnını ben sezaryan ile yaptim dogumumu hamile kilotu giyiyorum .😊
Beyza12344 Minanin_Annesi ben simdi a 101 den l xl beden iççamasırı aldım 3 lü baya büyk ondan kullanıyorum hastane cantası a da bir paket aldım ondan koydum göbeğimi ustune ceksem de lastiği acıtmıyor sıkmıyor
Beyza12344 Minanin_Annesi valla aldığım paketin biri hep beyaz biri hep siyah bunları kullanıyorum su anda göbeğim de baya buyuk rahat canta ya koyduğumda bir tane mor bir bordo bir gri var renkli
Melikeyigit Cansum1. Ben hamile kilotu diye aldim ama sezaryan ile oldum dogumumu suan yine kulaniyorum 😊