Minanin_Annesi Kizlar benim kafam karıştı ben simdi hamile külodu kullaniyorum normal de şimdi hastane çantama koymak için geniş kulotlardan mı almalıyım hem doğum sonrası için de ?
HicranKzn Minanin_Annesi ben anane kilodu aldım 😂 iki tane kocamanlar doğumdan sonra giyer kanama bitince atarım diye düşünüyorum. Hamile kilotlarımızda var zaten ekstra gerek duymadım
prensleriminannesii Minanin_Annesi ben doğum yaptım geçen hafta doktorum belinden yuları çıkıcak iç çamaşırı kullan dedi bende hamile külodu kullandm kullanıyorm
Ozlmdz Minanin_Annesi ben doğumda depend kilotlardan aldım. Çok kullanışlı idi bitene kadar onları kullandım. Hem kanama çok oluyor ilk zamanlar hem de eğilmek zor olduğu için çok rahat olmuştu. O kilotlardan bence mutlaka al. Sezeryan olduğum için sonrasında yüksel bel pilotlardan kulanmistim dikislereme denk gelmesin diye.
Nihanozturk BEn dogumdan sonra biraz daha karnımı toparlıycak sekilde külot giymeyi düşünüyorum hastane cantama depend ve anane külotlarından koydum ama sonrasında evde biraz daha kendime gelince karnımı toparlayan külotlardan giyicem
Bebegim Nihanozturk o depenti geceliğin altına sade giyince şakır şukur ses çıkmaz dimi canım hiç açıp bakmadım pakete 😂
Nihanozturk Bebegim ya valla bilemedimki canım bende ben actım baktım olur mu olmaz mı diye ama öyle ses yapcak gibi degl sanki ama bebek bezi gibi pofuduk belli olmaz inşallah hepte krem rengi benim gecelikler 😄😄
Nihanozturk Minanin_Annesi ben yüksek bel toparlayıcılı külotları pazarda denk gelmisti 3 tane aldım bitanede eltimde varmıs o vercek 😄 depend i ebebekten almıstım bebek bezi gibi bisey 😄
Edayekta Ben ilk dogumumda sezeryanda buyuk genis kulotlardan alsim bu dogumumdada onlarda alcam gayet rahat oluyor...
BurcuAydin Minanin_Annesi canım salı günü doğum yaptım iç çamaşırı kullanmıyorum depentin hasta bezi olanı kullanıyorum benim kanamam olduğu için çok rahat ettim. Hamile külotları daha rahat ve belleri yüksek onunla daha rahat edersin.
Minanin_Annesi BurcuAydin Evet hamile külodu almıştım depend de aldım teşekkürler nromal doğum mi yaptı acaba
Ozlmdz Minanin_Annesi sonrasi için yuksek bel mantıklı eğer sezeryan olacaksan dikislerine gelmemesi güzel oluyor
BurcuAydin Minanin_Annesi Hayır canım benim sezaryan oldu kanamam oluncada hep depent in kullandım eve geldim 5 gün evde kullandım şimdi pede geçtiğim için normal hamile külodu kullanıyorum. Kanaman fazla olursa depent daha rahat oluyor rabbim kolaylık versin 🤗