Ceyliiii Mhtp2121 maşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizimde öyle 18+5 kız erkek🤗🤗🤗
Mhtp2121 Ceyliiii Sizin de yavrularınızı hayırlısıyla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😚😚
kelebeklerdeniz23 Ceyliiii Merhabalar biz de çift yumurtayız 9 haftalık olduk 🤗🧿 Şuanlık bulantılarla tiksintilerle geçiyor 😢 Bizim de ikizler genetik anneannemin teyzesinin ikizleri varmış. Ablamın da 5 yaşında ikizleri var. İkiz teyzesinden sonra ikiz annesi de olacağım inşallah 🙈🤲🌸🧿
Elftrn1713 Ceyliiii maşallah Sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰benim şu an çok zor geçiyor bulantılar üç ayı tamamlayınca biter diyorlar ama üç ay nasıl geçecek bi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Aslisirma Merhabalar bizde varız. 27+3 çift yumurta ikizi kızlarımızı bekliyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Ceyliiii Aslisirma maşallah 🙏Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😇 bizde görür müyüz acaba daha bugün 19 olduk😇😇😇
ikizcanlarim2021 Bizde varız 13 haftalık olduk bugün iki canımla🐣🐣 benim çok zor geçiyor hamileliğim kilo verme öğürme mide bulantısı istifra lekelenme wc harici kalkmıyorum hep yatıyorum. Şubat 3 de gideceğim bakalım kuzularımı görmeye ❤️❤️
Ceyliiii ikizcanlarim2021 Allahımmm kolay geçitlerden geçirsin sağ salim bir avazda kavuştursun inşallah 🙏😇
Helin6334 Merhaba kızlar bende çarsamba tam 35 haftalık oluyorum yani doğuma alıyor doktor benı bebeklerım birisi baş aşağı doktor boğulma vs şey olmasın dedı o yüzden çarsamba günü sezeryan alıcak beni🙏
AzraAlperen Elftrn1713 yaa Maşallaaah Haftalarımız yakınmışş bizde 7 haftalık olduk iki kese iki kalp atışı.. daha çok yeniyiz.. hiç belirtimiz yok hiç hamile gibi değilim sizde öylemi? Rabbim tamamına erdirsin 🤗
Guul Helin6334 bende carsamba günleri hafta atlıyorum 😀 bende 34+0 olacağım aramizda tam 1 hafta var 🥰 haftaya pazartesi günü bana sezaryan icin gün verecekler insallah vakitlice gelir bebeklerim acele etmezler 🙏🏼🙏🏼
Ceyliiii Sevgiinur maşallah Allahım annesine babasına bağışlasın hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah 🙏
Aslisirma Ceyliiii amin allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 günler çabuk geçiyor bir bakmışsınız 29 olmuşsunuz 😊😊