Ceyliiii Merhabalar çift yumurta ikizlerine hamile olan var mı? Varsa kaçıncı haftada durumlarınız nasıl😇?
Guul Ceyliiii 33+3 haftadayiz. 2 cm servikal uzunluk kalmış yani kisalmis bu yüzden çoğu zamanı yatarak geçiriyorum.
Gamze122 Ceyliiii 23+5 günlüğüz kızcelerimle cok şükür bi sıkıntımız olmadı artık sırt bel agrılarım oluyor encoksa sırt olmaya basladı yatarken rahatsa edemıyorum siz kac haftalıksınjz cnm
Ceyliiii Guul çokk geçmiş olsun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 18+5 im arada kalça kemiklerim aşırı ağrıyor. Normal sanırım🙄
Guul Ceyliiii aminn cok teşekkür ederim 🙏🏼 2-3 haftamız kaldı cok şükür sezaryan olacağım. Hayırlısıyla ve saglikla tabiki kucağıma alsaydım bebeklerimi 🙏🏼🧿🧿
Ceyliiii Gamze122 Allahım kolay geçitlerden geçirsin inşallah 🙏 18+5 bizde bir kız bir erkek 😇 benmde kalça kemiklerim belim ağrıyor magnezyum içmeme rağmen faydası olmuyor. 😇 Sizin genetik mi acaba aileden mi geliyor çift yumurta?
Ceyliiii NefesDeniz maşallah😇Allahım sağlıcakla bir avazda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 sizinde mi genetik çift yumurta ailenizde var mı bende hiç yok eşimin ailesinde de yoktu 🤭
NefesDeniz Ceyliiii Aaa nasıl ailese kimsede yokken sizde ikiz mi oldu süpermiş maşallaahh🧿 Benim anne tarafımda çok fazla ikiz var. Kuzenlerimin çoğu ikiz gebelikti anneannem ikiz vardı baya yani
Figen_Aksu_1 Ceyliiii bende 18+3′üm hep yorgun ve açım hiç doymuyorum bide sol kalcamda ağrı hissediyorum♥️♥️🤩🤩
Ceyliiii Figen_Aksu_1 maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏😇 aynı sorunlar bende de var fazlasıyla 🙄. Cinsiyetlerinz belli oldumu😇
Twinsmommy Ceyliiii ben varım bir kız bir erkek bekliyoruz 😍🤩 20. Haftadan beri serklajlıyım bu gün 30 olduk çok şükür 🙏🏼
Ceyliiii Twinsmommy maşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 20 leri 30ları görmek bizede nasip olsun inş🙏😇
ikizgebe Ceyliiii oy maşallah çok yakınız 🥰 yani ben yok biliyodum ama dıdımın dıdısının dıdısında varmış oda beni buldu heralde 😂
Ceyliiii Mehad4446 maşallah Allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıcakla 😇🙏 bizde bir kız bir erkek😇 sizin ailede varmıydı ikiz😇
Figen_Aksu_1 Ceyliiii Amin hepimiz inşallah 🙏 doktorum cok iyi bakmadi yaa emin konuşmadi ilk gitigimde de ikiz olduklarını bilememisti onun için detaylı utrason günümü bekliyorum 3 hafta sonra net olarak öğreneceğiz inşallah 🤩