Arkadaşlar akşam tesadüfen doğumu yaklasanlarin kiraz yediginde,kirazin kan sulandırıcı özelliğinden dolayı dogumda kanamanin zor durdurulabilecegi bilgisini gördüm ve doktora msj attim oda onayladi bu bilgiyi evet doğru dedi.

Bende cok seviyorum ama yiyemeyecegim bundan sonra maalesef☹

60Hasretelaa o kadar etkileyeceğini düşünmüyorum biz kan sulandırıcı iğne kullanıp operasyona giriyoruz bir gün önce iğneyi kesiyor.abartmamak lazım tabi

60Hasretelaa cnm benim kanla ilgili sorunum var ve kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum dogumum temmuz ayında ve sezaryan olcam doktorum bayramın 1 ci günü kes ilacı bırak dedi e ben kiraz yemeyimmi?

Alparslan ben de kan sulandırıcı kullanıyorum Doğumdan bir gün önce kes dedi. Size Doğum şekliniz hakkımda bir şey dedi mi doktorunuz? Neyi önerdi

Ben her gün 1 kiloyu bitiriyorum nerdeyse acayip seviyorum 🤔 ben de doktoruma danisayım en iyisi

Arkadaslar yiyip yememek sizlere kalmış.Ben her ihtimale karşı bilmeyenler için paylaşmak istedim.Ankara da doc.ikbal kaygusuz diye bir dogum doktoru odasının kapısına bu bilgiyi yazdırıp astirmis araştırın isterseniz.bende facebook grubda gordum.ve doktora sordum oda doğru dedi..

60Hasretelaa Ayyy ben her gün bi tabak yiyorum dogumumda az kaldi 37.haftadayim bende bi doktoruma sorayim 😕

Ay bende tabak tabak yedim son zamanlarda 😑

Bende hergün 1 tabak yiyorum eşim alıyor seviyorum diye dayanamıyorum😑 bu ne şimdi ya

Furkan35 benim 2 ci gebeliğim ilki sezaryan doğum olduğundan buda sezaryan olcak

Kiraz mevsiminde hacamat yapılmaz derler kan sulandırıcı özelliği çok benimde bol bol yemem gerekiyor ☺
          Aaa ilk defa duydum yarın kontrolüm var sorayim doktora bari bende çok yiyorum üstelik benim plt değeri düşük takip ediliyorum..yemeyeyim o zaman zaten bu değerim düşerse kanun durmama ihtimali var 😯 ay korktum bian
          3 yıl sonra

Bende çok kiraz yiyen birisiyim az kanamam oldu bugün doktora söyledim yeme dedi sizde yemeyin kızlar