Miskokulum35 Deniz95 şahsen ben bazı günler az hissediyorum ara ara tekme oluyor ama bazende yerinde durmak bilmiyor 😇
Deniz95 Miskokulum35 bende bazı günler çok az hissediyorum bazı günler daha belirgin ama 17 de azaldı baya ilk defa dün aşırı belirgin bir şekilde vurdu ama bugün doğru düzgün hareket etmedi 🙄
Bebeklimm Haticeyuce31 maşallah 🥰 bizde 18. Haftadayız bugün bi oğlum bi kızım var sürpriz erkek bebeğimizi bekliyoruz bizde hayırlısıyla
Bebeklimm Aysn0232 ya bende18 deyim doktora sordum anca 20. Haftalarda hissedersin o hissedilen damar atmasıdır dedi ama
Aysn0232 Bebeklimm yaa öylemi ☺️insan gerçekten hissetmek istiyor belkide karıştırmış olabilirim inşallah en kısa zamanda hissederiz😍
Deniz95 Haticeyuce31 benim ilk haftalar sabah çok az oluyordu genelde akşama doğru hateketleniyordu 17 ye girince hareket daha belirgin oldu ama azaldı anlamadım bu durumu
Aysn0232 Birkiz beni 20 sinde çağırdı ama 18+5 aslında 19 hafta sayılıyor 19. Haftada da yapılıyor o yüzdendir inşallah güzel haberler alırsınız 🥰🌹
Busclk Haticeyuce31 hala hissedemedim ben hareketlerini sanırım daha erken🤷🏻♀️ Mide bulantısı koku hassasiyeti falan da hiç olmadı bazen unutuyorum hamile olduğumu🥲
Haticeyuce31 Busclk bende oğlumda aynıydim canim 6. Ayda gobegim çıkmaya başladı ondan sonra aa hamileyim dedim 😁
Surprizbebek Bizde 16+2 haftadayız daha cinsiyetimiz belli degil göstermiyor kendini .uygulama 15 temmuz gösteriyor doğumu 2. Gebeligim erken olur gibi geliyor bana
Berfininannesi Birkiz Canım ben özele gittim orda bana kesin kız dedi detaylı ulturason nasıl bilmiyorum ilk gebelik olduğu için acemiyim biraz😁
Zddmzdmr 17+3e uyumlu 16yız :) İlk bebeğim, kızımız olacak inşallah Allahım nasip ederse. Çok nadir seyirme gibi hissediyorum 🥰
Smyye33 Miskokulum35 bizde haziranın 4 ü gösteryor..kıyafet seçimini nasıl yapıyorsunuz acaba ilk aylar ve sonraki aylar kolu kısa yada uzun nasıl tercih edyorsunuz
Miskokulum35 Smyye33 inan ki daha 2 tane zıbın aldım canım. 19 haftalıkken belli oldu cinsiyeti 2 şubatta çıkıcaz almaya inşallah. Ama çoğu yakınım uzun kol çok alma dediler. Bende askılı yada kısa kollu zıbın alcam
cgla1 Haticeyuce31 bende 17+5 cinsiyet belli olmadığı için bisey almadım ama ilk olduğu için zor duruyorum😂😂😂
Smyye33 Cansuyrm35 mrb bizim de 21 bitti kıyafeti nasıl tercih ettiniz acaba ilk aylar ve sonraki aylarda kolu kısa yada uzun mu
Cansuyrm35 Smyye33 ben hepsinden karışık aldım. Kolsuz, kısa kollu, uzun kollu hepsinden aldım havayı tam bilemediğim için ☺️ Ama ağırlıklı yarım kollu aldım.