Burcuyasa Merhaba ben 5 haftalık gebeyim fakat kasıklarımda bazen pıt pıt atmalar oluyor bilgisi olan veya yaşayan varmı ?
Sermec27 Burcuyasa gebelikte kan fazla pompalandıgı için nabız atması durumu ile karsılaşmanız normal 🥰
Mucizemmm67 Sermec27 ben 13 haftalığım yalnız. Arada pıt pıt edıyo ve bu sabah sırt üstü uzandığımda karnımda elım oynadı Resmen sizce teprenmş olabilir mi 😇
Sermec27 Mucizemmm67 canım mümkün değil ikinci gebelik için bile cok erken ben iki oğlumda da 46 kılo ile hamıle kaldım ve iç karnım dar ilk oğlum 17 lerde cok minik saniyelik hareket etmişti ikinci oğlum 15 ten sonra yani mümkün değil daha bu haftalarda muhtemelen ya nabız atması ya da bağırsak harkektleri 🥰
Sermec27 AsenaEmre çünkü tıbba göre mümkün değil canım eger ilk gebelikse istediğin kadar zayıf ol ya da iç karnın dar olsun 17 den önce zor belki 16 ama 13 değil bazı annelerimiz artan kan basıncından dolayı ya da bagırsak harketlerinden dolayı hareket sanıyor belki benim de 17 de bagırsak hareketiydi bilemem ama 13 imkansız canım 🌸
Burcuyasa Ben hareket etmesinin inkansız olduğunu biliyorum 👩🏼🍼 Ama tüp bebekle gebe kaldım ters birşey olmasından korkuyorum 🤷🏻♀️ İlk gebeliğim zaten allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin🐣🥰
Tweety1 Burcuyasa hele bende kan vermedim henüz pazartesi vericem gebelik testi pozitif aynı şeyleri yaşıyorum. 😃😃
Burcuyasa Derinin-annesi Tweety1 çok farklı bir hissiyat değilmi birde bugun iştahsızlık ve hafif bulantılar başladı🥲🥲🤷🏻♀️
Derinin-annesi Burcuyasa ciddiyim benımde oluyordu bir keresibde doktor ultrasonda gostermıstı aynı kalp gibi atıp tıtrıyordu 🙈Pıt pıt bir sey hissesiyorsan bu o demisti :)
Derinin-annesi Burcuyasa insallh cok zorlamaz benım cok olmamıstı bulantım ama kolumu kadıramayacak kadar halsızdım.Zamanla gecti o da 🤗