Danlacan Busra34ybg bende hep kocamın tişört ve eşofmanlarını giyiyorum 😂😂 zaten evden çıktığımız yok 40 yılda bir çıkarsak onda da beli lastikli bir pantolon la yine bol bir sweat 😁
NilayRuya minemom evet gerçekten çok çirkinler, bende bitane LCW den pantolon aldım ve gereksiz pahalılar. Bitane de tulum kot alacağım ona hevesim var 😁 zaten dışarı çıkmıyoruz evde de salaş takılıyorum ☺️
Sed22-09 minemom jammymom diye bir site var insatagramda ürünleri biraz pahalı gibi ama oldukça tarz ürünler var canım :)
Bebeque16 Lcw den 2 tane kot pantolon aldım bence gayet güzeller. Üst için oversize şeyler giyiyorum genelde.
nisotti Cidden çok çirkinler😂ben lcw ,h&m den aldım birkaç parça ama cidden doğum olsun alıp atıcam çöpe. Elbiseler filan çok sevimsiz. Taytın üzerine eşimin kapşonlularını filan giyiyorum artık doğurmak üzereyim
Bahardali minemom gebenin ürünleri çok iyi abiyesini sütyenlerini, pantolonlarını, elbiselerini giydim. Hem tarz hem rahat. Evde gitmeye lcwaikiki ya da defacto aldım
Kdk minemom üfff ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hele ki tesettür hamile kıyafetleri hiç giyilecek gibi değiller. Daha karnım çıkmadı ama bahar yaz gibi ne giyicem hiç bir fikrim yok 🤷♀️
Sermindiker minemom ben 22 kilo aldım şu anda örme elbiseler ve taytlarla geçiriyorum eşim zayıf olduğu için onun kıyafetleri olmuyo Allahtan kayınpederim tarz giyiniyor onun kazaklarından swetlerini çalıyorum şu ana kadar 2 adet hamile pantolonu aldım biri yırtık mom jeans biriside kurtarıcı siyah pantolon 😅 son 46 gün kaldı kayınpederimin gardrobundan giymeye devam 😅
Burcuaakyool minemom pantolon almadım zaten gezmeye gıdemıyoruz vurısten hamıle taytı aldım oku tane sıyah kırlendıkce yıkıyorum sırayla 😂 evde pıjama şort zaten hamıle kıyafeti alma bence normal polar swet çok kılo almadıysan olur kı ben hala 30. Haftanın ıcındeyım kendı üstlerımı gıyıyorum çok cırkınler ve doğumdan sonra gıymıceksın boşuna masraf al oku tane tayt :) bu arada acıkmısınnn kapalımısın ben tayt dıyorum ama 😂😂😂
Duygularca minemom canım daha yeni LCW’den salopet ve birtane kot aldım çok beğendim hele kot o kadar rahat ki ve de tarz fiyatı da uygun salopeti de çok beğendim hamilelere çok yakıştırıyorum hayalimde vardı o da çok güzel çıktı.