minemom Arkadaşlar kıyafet almak istiyorum ama hamile kıyafetleri gerçekten çok çirkin onun yerine eşimin tişörtlerini giymeye başladım… hele pantolon kesimleri ay çok kötü 😔 siz nerden alıyorsunuz
Ortmenanne16 minemom pantolon değilde full tayt giydim birde jile aldım aldım bir tane onları giyiyorum hep 💐💐 zaten son 45 gün
hanibazen minemom lcw’den aldım pantolon gerçekten çok çirkinler vicdanımıza kadar bez parçası çekiyoruz :( üst zaten salaş seviyorum onlar oluyo allahtan 😅
Nida_Y minemom hiiiiç almadım, zaten çok kilo almadım diye hemen her şeyim oldu 36. Haftadayım. Almak zorunda olduğum ürünleri beğendiğim modelin xl bedenini alarak çözdüm. Öldürseler giymem o baskılı çirkin hamile kıyafetlerini 😅
Brcklc Ben bı tayt bide tsrt kapsonluyla geçiriyorum altına bı bot spor ayakkabi tamam gercekden çünkü gebe kıyafetleri çok kıroca😃
Gizmolata minemom ben tayt üstüne boyfriend sweat giyiyorum, bide solopet aldım bikaç tane içine yine kapşonlu giyiyorum😂
Nida_Y hanibazen ben pek pantolon giymiyorum 😅 instagram hesabımı yazayım, açık bir hesap ne giyiyorum bakarsınız 🥰 nida_3
Smyrhkn123 Lcwdan tayt aldim bende 1,2 tane gene en iyi kalip orasi ustunede bol kazak bol tsort ne bulursam 🤭
Hilal2205 Ben taytla geziyorum valla üst kısmıda oversize alıyorum sürekli doğumdan sonra da rahat rahat giyerim ☺️
Krizantem_ Ben hamile kıyafeti hiç almadım 21. Haftamdayım göbeğim biraz daha büyüsün pantolon alicam 1 tane. Zaten bi yere gittiğim yok taytlarım suan oluyor 1 tane de tayt alirim. Ust kiyafet olarak ise 1 beden buyuk tercih edicem hamile olarak almayacağım
Gls123 Bir tayt bie pantolon aldım lcwden ben de üstüne artık ne olursa dolabımdan kapüşonlu,sweat, t-shirt, hırka giyiyorum.Boyle daha şık oluyor gerçekten hamile kıyafetleri çok enteresan ….
Simge16 1 pantolon 1 tayt aldım kendi kazaklarımı giyiyorum beli lastikli elbise ve eteklerimi kullanıyorum hamileliğe yönelik başka bir şey almadım☺️
Havva Ben önceki hamileliğimde hep tayt eşortman giydim. İki üç de elbise almıştım. Şimdi de bir tayt eşortman aldım iki de öncekinden elbisem var ama onlar şuan bol🤣
-Ozlemcelik388 LC Waikiki aldım ☺️ 1 tayt ev için tek alt hesortman 3 tane üst ☺️☺️zaten genelde evdeyim doktora giderken giyorum
Busra34ybg minemom canım okadar salaş kıyafetler sweatler bol pantolonlar varki hiç hamile kıyafeti almadım valla bol olanları giyiyorum çokda rahat beli lastikli pantolonlarım vardı bu dönemde aşırı rahat ettim
Danlacan Busra34ybg bende hep kocamın tişört ve eşofmanlarını giyiyorum 😂😂 zaten evden çıktığımız yok 40 yılda bir çıkarsak onda da beli lastikli bir pantolon la yine bol bir sweat 😁