banudemiryr hanibazen Ben bayıldım çok güzel bence çok tarz ve şık . Ama ben oyshodan en son aldığım pijama takımı çektikten sonra , alışveriş yapmayı bıraktım .
hanibazen banudemiryr ben de çok beğenmiştim ama fiyatından dolayı alamadım başka aldım kısmet değilmiş:) bi arkadaş daha yazmıştı onu ya. Benim oyhsodan iki pijama takımım bir de terliğim var bi sıkıntı yaşamadım özellikle terlik yumuşacık 🤤 aa bi de sabahlık almıştık evlenirken, evlenince giyerim diye ama alışmamışım sabahlık falan giyemedim hiç duruyo öyle 🤣
Mcakir hanibazen Maddi açıdan bana normal bu fiyatlar diyosan al tabi . Ama aman aman çok güzel bişide kıyayım paraya 400 TL değer miyi soruyosan bence çok daha güzellerini bulabilirsin. Değmez gibi 😅
hanibazen Mcakir gerçekten kaliteliymiş bu kadarını beklemiyodum ve içi çok geniş üstelik taba rengi detayları bebek arabasının yine taba detaylarıyla nerdese birebir uydu şaşkınım 😅
Mcakir hanibazen ya bende bordosunu aldım. Kremini alsaydım keşke dedim sonra 😂 Bu rengide güzelmiş ama 🤭 Neyse aldım artık çok açılmaya gerek yok 😂 iyi günlerde kullanalımmm🌸
Melikeolc hanibazen ya bencede arabama çok uydu benimde 🙈 yanlız post eskiymiş ben şimdi gördüm tesadüfen 180 Li bişeylere aldım trendyoldan 150 ye iniyormuş ya neyse kısmet artık iade etmicem sevdim baya 😬
hanibazen Mcakir benim de gri yeşil ve bordosunda aklım kaldı ahahaha 🤣 bütün renkleri tatlı duruyo resmen
yavrugeyikinannesi hanibazen Bende dün bebek bakım çantası aldım 450 TL ama hiç pişman değilim çok kullanışlı bi çanta 😍Trendyoldan aldım Muca Gogi bakabilirsiniz tavsiye ederim♥️
hanibazen yavrugeyikinannesi biliyorum onuuu çok beğeniyorum mucanın çantalarını da güle güle kullanın benden geçti artık baby bag aldım 😅
Teacherr yavrugeyikinannesi ben de gogi ve big gogi arasında kaldım denediniz mi çanta nasıl fotoğraflarda küşük duruyor eşyalar sığmıyor kısıtlı bi çanta demişler ama size sormak istedim
mavibahar hanibazen bundan daha güzel, aynısı ve uygun poadas ın çantası var. Yine aynısı e bebekte var. Daha uygun. Daha uygunu ve aynı kalite varken bunu almam. Param yok mu var ama boşuna para vermeye ne gerek var 🤷🏻♀️😊
Havvaozgur hanibazen bu çantanın özelliği ne ki bu kadar pahalı ben vermezdim galiba gider o paraya kendime kol çantası alirim 🤣