Cemrenin_annesi80 hanibazen bu çanta o kadar para etmez bence bu kadar pahalıya gerek yok daha uygun fıyata daha güzel çantalar var benım düşüncem
sternocleidomastoideus hanibazen o kadar ücret vereceksen muca nın çantalarınada bak derim ama Buda güzel
pitircik2021 sternocleidomastoideus muca nın çantalarını hiç yakından gördünüz mü? Bana fotolarda küçük gibi göründü ama?
Bsrskr1 hanibazen gerçekten efsane bir model benimde aklımda deli sorular çok istiyorum almayı çok güzel ya
sternocleidomastoideus pitircik2021 bende aynı nedenden ötürü büyük boyunu aldım 😂çok kullanışlı ve kaliteli duruyor açıkçası. Ama küçük olanı nasıldır bilemedim yeterlide gelebilir aslında
pitircik2021 sternocleidomastoideus muca gogi İçin 38×28×15 diyor hepsi standart sanmıştım ben farklı ebatlarda da mı var? Big gogi mi aldınız siz? O da güzelmiş ama gogi daha güzel ya 😃
sternocleidomastoideus pitircik2021 evet evet big gogi aldım. Ay bencede küçükleri daha güzel özellikle renklerini çok beğenmiştim 😂 ama işte acaba sığmaz mıyız kafası yüzünden büyüğünü aldım 🤦🏼♀️😂😂
Aslhn8992 pitircik2021 ben normal gogi set aldım boyutu gayet güzel bana kalırsa normal sıırt çantalarının bir tık büyüğü diyebilirim
pitircik2021 sternocleidomastoideus anladım bende öyle düşündüğüm İçin alamadım bi türlü. Güle güle kullanın inşallah
Teacherr sternocleidomastoideus big gogü nasıl memnun musunuz yoksa kücüğünü alsam daha mı iyiydi diyorsunuz☺️