BtlMlkNz hanibazen Asla almam ,şikayetlerde de okuyorum yazık gerçekten o fiyatlarda kalitesizlik pes dedirtiyor . Özel dikim yaptırdım o fiyata
Masal2020 hanibazen trendyolda heö daha uygunu hem daha güzelleri var canım ama tabi sen bilirsin çok begendiysen al
alenrenas1 hanibazen bütcen varsa bence al gercekten kaliteli ürün kendini gösteriyor bende aldım ben vakkodan aldım hatta sırt cantası benim daha pahalıydı ama suan diyorum iyiki almısım
hanibazen Kızlar çok istiyorum ama şu an borçlar baya artmışken alamıycam sanırım. Trendyolda şunu gördüm indirimde 150lere düşüyomuş fiyatı bunu alırım heralde :(
Mumsyyy hanibazen bendeki baby bag bagmori baskili kapakli olan modelinden, hepsiburada da farkli renkler var
sntn hanibazen https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-p-genbmmucnt010001/?#ins_sr=eyJwcm9kdWN0SWQiOiJHRU5CTU1VQ05UMDEwXzAwMjgifQ%3D%3D
Ozgulos hanibazen canım bunun dışı kusura bakma ama hiç güzel durmuyor ve bence asla o paraya değmez, ben hepsi burada da yoykonunkini aldım 170 tl ye, siyah renk bir sürü gözü var, çok kullanışlı, kumaşı dikişi olsun çok kaliteli
sherlock_anne hanibazen eğer bu parayı vermeyi göze aldıysanız sırt çantası değil valiz tipi çanta alın. :) mayoral tavsiyem.
hanibazen Abcxyz yok ben şeklini şemalini çok beğenmiştin markadan bağımsız. Ama tabi fiyatın yüksekliğinde markanın etkisi büyük
Barbi hanibazen bence iade et aşırııı pahalı bu fiyata GUESS ten alıyorum yaa bide o moddada değil inan Nike pumada müthiş çantalar var
ebrarecem Maddi durumunuz el veriyorsa alın tabiki güzel çantaymış ama tecrübeli anne olarak söylüyorum yetmiyor anne bebek çantası gbi olanlar. Baya sırt çantası aldım okul çocuğu gibi anca kurtarıyor. 😂bezi maması yedek kıyafeti ıslak mendil kendi cüzdanım vs dopdolu oluyor.
Tgb_dmrc hanibazen Sürekli kullanacaksın bence all o yüzden. Ben de Mayoral’in çantalarını çok beğeniyorum hep 400 küsür. Ama sürekli kullanacağım için severek takmak isterim, o yüzden alll 😂
Mumsyyy hanibazen ben babybag aldim, fenomenlerin onerisiyle, daha dogrusu haberim yoktu annemler hediye almislar, zaten onlari begeniyordum, icinde sicak soguk tutacak sekilde gozu de var, sirt cantasi bendeki de