NefesDeniz hanibazen Kesinlikle al ben alıcam🙈 Her zaman rahatlıkla kullanabileceğimiz bir çanta..diğer markalarada baktım ben 200-300 yani çokta aman aman fiyat farkı yok. Çok çok beğendiğim bişi olunca alıyorum aman bunada bu para verilir mi demiyorum sonuçta sürekli aldığımız şeyler değil😀🥰
hanibazen NefesDeniz sizi zaten seviyodum yorumunuzu okuyunca daha da sevdim ahaha 😂 güle güle kullanın şimdiden 🌿
morusevenanne hanibazen en alttaki fermuar da ayrıca bi göz. Erkek yazmış ama siyah sonucta unisex farklı renkleri de vardı. https://www.hepsiburada.com/lumberjack-storm-siyah-erkek-sirt-cantasi-p-HBV000010FOXU?magaza=FLO-OMS&isFashion=true
NefesDeniz hanibazen Ay ne kadar tatlısınız inanın bende sizi seviyorummm🥰 Sizde en güzel günlerde kullanın🤍
hamileana İlk oğlumda 60 liraya aldım iki yıldır icinede neler taşıdık yerlerde süründü neler oldu daha sapa sağlam ikinciye hamileyim onuda büyütür büyük ihtimalle
WmonallissA hanibazen o test sonucu bekle bu test sonucu bekle strese girdik iyice, bence al gitsin ödüllendir kendini 🌸😁
kbrMEVA hanibazen canım ben gitti gidiyorsan almıştım hem kaliteli çıktı hem çok uygun du oraya bakın isterseniz
Aslhn8992 hanibazen eğer bu parayı verecekseniz bence oyshodan ziyade başka bebek bakım çantalarına bakın 😊
Seda-34 hanibazen canım kızma ama bence de çok gereksiz 🤭🙈 ama almazsam içimde kalacak diyorsan sen bilirsin bazen çok beğendiğim şeylere ederinden fazla verebiliyorum ben de ama değer mi diye sorarsan bence ı ıh🙈❤️
BtlMlkNz hanibazen Oysho bir daha asla mağazaya adım atmam pijama takımı aldım 250-300₺ verdim ilk yıkamada çekti çok daha iyi kalitelerde aynı ürünleri bulabilirsiniz . O çantanın özellikli olanları var o fiyata değmez
urazaslan hanibazen durumun varsa tabiki al. ama alt tarafı bebegin bezleri,alt açmalarını vs koyacaksın. Bukadar vermek bence saçma😂 E bebekten 70 tl olan bebek bakım çantası 20 tl ye düşmüştü hemen almıştım sonuçta aynı işlemi görüyor🙄