Betul88 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin okurken rahatladım inşallah bütün annelerimiz ve ben de böyle kolay doğum yaşarız 😊 depend nedir tam olarak oraya takıldım 😊
Birdenizhikayesi Betul88 amin inşAllah canım depend hasta bezi canım ama çok rahat normal orkidler yetmez çünkü 😊
ipekkkkkkk7 Birdenizhikayesi Aynen kuzum ya burada aslında daha rahatım ama hani evimi çok özledim o sakinliği felan ondan yani yoksa burada daha da iyi oluyor da ne bilim işte evimi de özledim
Tuba18 Birdenizhikayesi maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ben çok korkuyorum doğum sırasında lavanom gelir diye sırf onun için bile normal doğum yapamam diye korkuyorum
Birdenizhikayesi Tuba18 hiç korkma canım tuvaletin geliyo zannediyosun ama gelmiyo istesende yapamıyosun 😊
Birdenizhikayesi Nerika canım dakika tut eğer 10 dakika da bir gelirse doktora git bir de doktorum bel arğrısınun genelde açılmadan kaynaklı olduğunu söyledi bu iyi bişey 🙂
ebruli_ Birdenizhikayesi Maşallah Allah bağışlasın canım bende 37 haftalığım ilk gebeliğim İnşllah seninki gibi rahat bi normal doğum olur 🥰 bebeğin kaç kilo doğdu canım bide ıkınma hissi kendiliğinden mi geliyor yoksa mecbur mu oluyor
Birdenizhikayesi ebruli_ 3.650 gr doğdu canım 😊 ıkınma kendiliğinden geliyo istemsiz bi şekilde ıkınıyosun önemli olan doğru nefes alıp ıkınmak en kötü ebe bastırıp çıkartıyo zaten korkma ondan da 🥰
Birdenizhikayesi ipekkkkkkk7 öyle oluyo insan evini özlüyo gerçekten ama doğumdan sonra çok iyi olucak birilerinin yanında olması
112Nur Birdenizhikayesi hayırlı olsun inşallah benden de size bir tavsiye olsun şuanki mis kokusunu bol bol içinize çekin zamanla kayboluyor 😌😌😌
Melek2128 Birdenizhikayesi hayırlı uğurlu olsun Rabbim hayırlı Bi evlat olmasını nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla büyüt canım.. Mşllh darısı geri kalanların başına bnde dahi🙏
12hafsagunkokkaya96 Birdenizhikayesi masallahh darısı biz gebelere olsun inşallah minigime 33 Haftadan slmlar.. Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhhh hayırlı evlat olsun inşallah minigin 🤲🏻😘🤰